29 Μαΐου 2010

«Καρατόμηση» στο πεζούλι της Ρηγίλλης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο Σαμαράς θα έπρεπε να περιμένει, κραυγάζουν διάφοροι από το πρωί, μόλις ο πρόεδρος της ΝΔ αιφνιδίασε τους πάντες δείχνοντας την πόρτα στον Βουλγαράκη και τον Ρουσόπουλο.

Δηλαδή, θα έπρεπε να περιμένει τον Παπανδρέου να στείλει σε εξεταστικές και προανακριτικές επιτροπές τον Καραμανλή και επίλεκτα στελέχη της κυβέρνησής του και μετά να απαντήσει.

Θα έπρεπε να κάθεται και να βλέπει τον Παπανδρέου να διασύρει την κυβέρνηση Καραμανλή και μαζί της τη ΝΔ και να μην κάνει τίποτα.

Το κυριότερο, θέλουν τον Σαμαρά να[.....]

παρακολουθεί άπραγος την οργή του κόσμου για το σημερινό πολιτικό σύστημα, για να γίνει έτσι κι αυτός μέρος της εικόνας, τμήμα του σκηνικού που απέρχεται με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Δεν έχουν καταλάβει ότι η Νέα Μεταπολίτευση δεν θα γίνει ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο, ούτε του χρόνου. Γίνεται τώρα και θα έχουν θέση σε αυτήν όσοι δεν χρωστάνε τίποτα σε κανέναν – μόνον σε εκείνους που τους εξέλεξαν.

Και αν ο Σαμαράς δεν κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς, αν δεν ανανεώσει το πολιτικό προσωπικό της Νέας Δημοκρατίας θα καταστεί κι αυτός μέρος του προβλήματος. Γιατί αυτό του προτείνουν ουσιαστικά όσους βλέπουμε καθημερινά από τα κανάλια και τις εφημερίδες να του συμβουλεύουν «μετριοπάθεια», να γίνει πιο «μαλακός» και «συναινετικός».

Ποια είναι η αλήθεια που δεν τους συμφέρει να βλέπουν, που δεν θέλουν να την βλέπουν; Τι έκανε ο Σαμαράς στους επτά μήνες ηγεσίας του στη ΝΔ; – πέρα από την σωστή, ή λάθος κριτική που δεν σταματήσαμε κι εμείς και οι αναγνώστες μας να κάνουμε ούτε στιγμή;

- Ο Σαμαράς διέγραψε τη Ντόρα και πέταξε έξω από την διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας, τζάκια, βαρονίες, πολιτικές οικογένειες και συμφέροντα.

- Πέταξε έξω τον Ρουσόπουλο και τον Βουλγαράκη που ευθύνονται ενδεχομένως περισσότερο από όλους τους άλλους για τις πληγές της παράταξης και το κατάντημα της προηγούμενης κυβέρνησης.

- Και το κυριότερο, το έκανε χωρίς να ρίξει το κόμμα στην λούμπα της διάσπασης; που ήθελε η Ντόρα.

- Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του να μιλά για τα οικονομικά και να λέει από καιρό αυτό που όλοι οι ξένοι οικονομολόγοι σπεύδουν να μας πουν τώρα για την ύφεση.

- Πήρε ξεκάθαρη πατριωτική στάση και στο θέμα των μέτρων και στο θέμα της Ιθαγένειας και στο θέμα του Ερντογάν.

Και τα έκανε όλα αυτά έχοντας πίσω του ένα κόμμα σαν το βομβαρδισμένο Βερολίνο και μια κοινοβουλευτική ομάδα που δεν την επέλεξε αυτός και τις περισσότερες φορές δεν ξέρει τι της γίνεται.

Το πάλεψε όμως και το παλεύει με το κεφάλι ψηλά.

Και ξέρετε ποια είναι η μαγκιά; Να καταλάβεις την πόλη άθικτη όπως έλεγε και ο Σουν Τσου. Να μην «καταλάβει» δηλαδή τη ΝΔ διαλυμένη, όπως σταθερά επιδιώκουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι από το Νοέμβριο μέχρι τώρα. Να την κάνει να πιστέψει ξανά στον εαυτό της και στις δυνάμεις της.

Και να μην ξεχνάμε:

Απ’ όλη την σημερινή πολιτική ηγεσία της χώρας , ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μόνος που δεν είναι συνένοχος. Ο μόνος που ήταν ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ, κόντρα στο Σύστημα ΠΑΣΟΚ, κόντρα στην δουλόφρονα ενοχική δεξιά και κόντρα στη διεφθαρμένη πολιτικά ορθή «Αριστερά».

Γι αυτό λοιπόν, οι εκατοντάδες χιλιάδες που εξέλεξαν τον Αντώνη έφτυσαν στα μούτρα τη Νέα Δημοκρατία του Ρουσόπουλου, του Βουλγαράκη και του Παυλίδη

Το ίδιο έκαναν και όσοι απο τη Νέα Δημοκρατία έκατσαν σπίτι τους στις προηγούμενες εθνικές εκλογές.

Αυτή λοιπόν η χρεωκοπημένη και ενοχική Νέα Δημοκρατία ας πάει στα τσακίδια.

Ο Σαμαράς θα της αλλάξει τα μέσα έξω.

Αδέξιος Δεξιός

antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: