20 Μαρτίου 2010

Συντονιστικη επιτροπη Τραγανας - Φτιάχνουμε blog για την ενημέρωση – συντονισμό των κινήσεων μας.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η συντονιστική επιτροπή Tραγάνας, μετά από συνέλευση στις 17/2 και συζήτηση όλων των εξελίξεων ανακοινώνει τα παρακάτω.

Εδώ και 4 μήνες γίνεται ένας αγώνας, από κατοίκους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ μέχρι να δικαιωθούμε. Έχουμε ένα κοινό μέτωπο ενάντια στα διόδια. Αυτό είναι που μας ενώνει και διαφυλάσει την ενότητα του αγώνα μας. Είμαστε ένα μικρό χωριό που κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.Δηλώσαμε από την αρχή ότι συντασσόμαστε με οποιονδήποτε έχει κοινό στόχο με εμάς ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.

Συμμετείχαμε με εκπροσώπους σε συνελεύσεις της επιτροπής ΒΑ Αττικής καθώς και στη δημιουργία του Πανελλαδικού Συντονιστικού.Προσπαθούμε να ενημερώσουμε κατοίκους της περιοχής και διερχόμενους, με διάφορους τρόπους (ανακοινώσεις, συζητήσεις, διαμαρτυρίες, κ.ά.). Προωθούμε το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και τους καλούμε να συμμετέχουν στον αγώνα μας.

Δεν έχουμε τοπικιστικές απόψεις όπως: να φύγουν από εμάς τα ΔΙΟΔΙΑ και να πάνε παραδίπλα ή να πάρουμε κάρτα ελεύθερης διέλευσης, όπως ακούγεται κατά καιρούς. Δεν θα αφήσουμε να εκμεταλλευτεί κανείς τον αγώνα μας για άλλους σκοπούς. Δεν υποστηρίζουμε καμία ομάδα ή άτομο που μπορεί να έχει δημιουργηθεί η θα δημιουργηθεί στο μέλλον για ιδιοτελείς σκοπούς.Συμφωνούμε με το ψήφισμα του Πανελλαδικού Συντονιστικού ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.

Λόγω των εξελίξεων, θα προβούμε στην δημιουργία ενός blog για την ενημέρωση – συντονισμό των κινήσεων μας.
Στο blog αυτό θα δημοσιεύονται οι κινήσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Τραγάνας, Λοκρίδας Ενάντια στα Διόδια και οτιδήποτε αφορά τον αγώνα ενάντια στα διόδια στην ευρήτερη περιοχή της Φθιώτιδας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στα διόδια και καλούμε όποιον συμφωνεί μαζί μας.
τηλέφωνα επικοινωνίας 6944662705 - 6932453993

Συντονιστική επιτροπή Τραγάνας
www.fthiotidaoxidiodia.blogspot.com
fthiotidaoxidiodia@gmail.com
traganaoxidiodia@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: