30 Μαρτίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ Χ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger








Μ. Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση, με το μίγμα των μέτρων που έχει ήδη υιοθετήσει, την απουσία αναπτυξιακού σχεδιασμού, τους κακούς χειρισμούς και τις ατυχείς και αντιφατικές δηλώσεις, εκπέμπει θολά μηνύματα, εντός και εκτός χώρας, και τροφοδοτεί κλίμα εντονότατης ανασφάλειας με επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία. Τραυματίζει την ψυχολογία της αγοράς. Ψυχολογία, η οποία θα επιδεινωθεί με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις του Φορολογικού Νομοσχεδίου.

Αυτό το πλήγμα αποτυπώνεται και στην εξέλιξη του Δείκτη Οικονομικού Κλίματος που καταγράφεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Έτσι, το Μάρτιο, η επίδοση της Ελλάδας ανέρχεται στο 69,6 και συνεχίζει την πτωτική πορεία που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2009. Ο αντίστοιχος δείκτης για την Ευρωπαϊκή Ένωση φτάνει το 99,6 με σταθερή ανοδική τάση. Η απόκλιση της Ευρώπης από την Ελλάδα φτάνει στο μέγιστο σημείο της αυτό το Μάρτιο, στις 30 μονάδες (!!). Γι’ αυτό, και ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, επιμένουμε -εκτός από την αλλαγή- και στον εμπλουτισμό του μίγματος οικονομικής πολιτικής με μέτρα τόνωσης της αγοράς και της ανάπτυξης».

Δείκτης Οικονομικού Κλίματος (Μάρτιος 2010)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΛΑ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ

Άστα Σταϊκούρα


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010, 11:19



Δ. Κ.



Το χωριό καίγεται, και ο Σταϊκούρας κάνει.... γνωριμίες μέσω της ιστοσελίδας του Facebook!



Ο υπεύθυνος του τομέα της Οικονομίας (κάτι σαν σκιώδης υπουργός του αρμόδιου τομέα) για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, την ώρα που ο συνάδελφός του, Θόδωρος Καράογλου, έδινε τον αγώνα στην αρμόδια επιτροπή για να αποδείξει στους κυβερνώντες πόσο άδικα και αναποτελεσματικά είναι τα μέτρα και πόσο αντιαναπτυξιακό και σε λάθος κατεύθυνση είναι το φορολογικό τους νομοσχέδιο, εκείνος τι λέτε ότι έκανε;

Επιβεβαίωση φίλων, δηλαδή έκανε δεκτά τα αιτήματα φιλίας που του έκαναν στο Facebook.!



Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και στη Επιτροπή, διάβασε αυτά που ήθελε να διαβάσει, και μας άφησε για χώρους… διαδικτυακούς!




Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010, 12:02