30 Μαρτίου 2010

Σύμμαχος ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν και την Μ. Παρασκευή ενδέχεται να σημειωθούν βροχές, αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την εβδομάδα που διανύουμε. Λιακάδα προβλέπει για την Κυριακή του Πάσχα η Ε.Μ.Υ.

Σήμερα, Μ. Τρίτη, σε όλη τη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας και νοτίους ανέμους, εκτός από τη Δυτική Μακεδονία όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9- 22 βαθμούς στην Αττική και από 8- 20 στη Θεσσαλονίκη.

Ανάλογος θα είναι ο καιρός και την Μ. Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της οποίας σποραδικές βροχές ενδέχεται να πέσουν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τη Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περεταίρω άνοδο και θα κυμανθεί από 10- 22 βαθμούς.

Αραιές νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα πυκνώσουν θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού της Μ. Πέμπτης, όπου θα ενισχυθούν και οι άνεμοι, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα.

Τη Μ. Παρασκευή, που αναμένεται να εγκαταλείψει την πόλη ο μεγαλύτερος όγκος των εκδρομέων, ο καιρός θα είναι βροχερός σε πολλές περιοχές της χώρας, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει πτώση. Βελτίωση θα έχουμε από το απόγευμα.

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το Μ. Σάββατο, οπότε και προβλέπεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4- 5 μποφόρ.

Με καλό καιρό θα γιορτάσουμε την Κυριακή του Πάσχα, όπου, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10 και 21 βαθμών.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: