14 Μαρτίου 2010

Σχετικά με την πρόσκληση στην Ταβέρνα…και άλλα τινά- Επιστολή

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Το επερχόμενο δείπνο που οργανώνει ο Μάκης δείνχει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι άνθρωποι που κυβερνάνε στους Δήμους μας, και ειδικά το δικό μας, έχουν κατά νου μόνο την πολιτική τους επιβίωση και τίποτα άλλο!!!
Και τι πιο καθαρό από το ότι μετά από τόσα χρόνια που μας κυβερνάνε (ειδικά ο Κεφάλας) τώρα θυμηθήκανε να έρθουνε σε συνάντηση και συνεργασία με τους γειτονικούς δήμους.
Έχω οικόπεδο στη παραλία Καινούργιου και διαπιστώνω μετά λύπης μου ότι περάσανε τόσες τετραετίες και δεν μπόρεσαν οι γειτονικοί δήμοι να φτιάξουνε ένα γεφύρι που να ενώνει τη Χρυσή Ακτή με την παραλία του Αγ. Σεραφείμ.
Να πάμε προς Άγιο Κων/νο? Τα μαύρα χάλια μας. Δείτε Κεφάλας και σία από Καμένα και από την άλλη Ψαθάς (είχε κάνει και αντινομάρχης επί Θύμιου), Λιάλιος (δύο τετραετίες) Ματζαβίνος και σία από τον Άγιο, δεν μπορέσανε να αξιοποιήσουνε το Ασπρονέρι και τρώει η βρώμα, η σκόνη τους λουόμενους τα καλοκαίρια.
Και τώρα ψάχνουνε να βρούνε ο καθένας πως θα σωθεί, θα μείνει στον αφρό.
Ο Ψαθάς διαβάζω ότι ζητάει να πάμε όλοι στην Αταλάντη γιατί προφανώς δεν βλέπει φως στο χωριό του αφού στηρίζεται και επιβιώνει από την μειοψηφία, κάτι που γίνεται περίπου και εδώ στα Καμένα.
Να μας πει ο κύριος Βαγγέλης, και ο κύριος Μάκης τι έχουν κάνει με τα σκουπίδια που δε μπορούν να βγάλουν μια άκρη 9 δήμαρχοι της Λοκρίδας εδώ και 3,5 χρόνια, και μετά να συζητήσουμε τις προτάσεις τους και τις συνεργασίες.
ΠΡΕΠΕΙ να γίνουνε συνεργασίες μεταξύ δήμων, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, αλλά αφού παραιτηθούν πρωτα κάτσουν στην άκρη αυτά τα αποτυχημένα άτομα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε κύριοι δε λιβανίζετε τη δημοτική εξουσία όπως θέλουν κάποια "περιβάλλοντα"/ ! Αντί να φέρνετε αντιρήσεις για ότι βλέπετε γύρω σας, πρεπει να λιβανίζετε τους εξουσιαστές μας που έχουν πάει "τόσο μπροστά" τον τόπο...
Δηλαδή κάποιοι θέλουνε και τα Blog εκτός από τις εφημερίδες όργανα της εξουσίας?? Δε σφάξανε

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος ο Μάκης και κάποιοι σύμβουλοι, πριν όχι πολύ καιρό είχαν πάρει αρνητική απόφαση, σχετικά με το να ενωθεί το αποχετευτικό του Αγ. Κωνσταντίνου στο υπάρχον ΒΙΟ.ΚΑ. των Καμένων Βούρλων και μάλιστα με την φοβερή επιχειρηματολογία, ότι "εμείς θα "ξεπλένουμε" τα ... λύμματα του Άγιου και θα τάχουμε στη θάλασσά μας"; Λες και τώρα που συνεχίζουν στον Άγιο να πέφτουν χύμα, πρόκειται για άλλη θάλασσα. Αλλά τότε βλέπετε δεν σκεφτόντουσαν την προοπτική συννένωσης των Δήμων, αν και όλοι γνώριζαν για τον "Καλλεικράτη". Για να καταλάβετε πόσο κοντόφθαλμα και υστεροβουλικά λειτουργούν δυστηχώς αυτοί που μας διοικούν.

Ανώνυμος είπε...

Τα σκατά του Άγιου και του κάθε Άγιου καλά κάναμε και δε τα δεχτήκαμε γιατί δε θα γίνουμε η χαβούζα όλης της Λοκρίδας. Μη ξεχνάτε ότι ο Άγιος για πολλά χρόνια μας έφερνε και τα σκουπίδια του επειδή αυτοί δεν ήτανε υπεύθυνοι να φτιάξουνε μία χωματερή κάποιων στοιχειωδών προδιαγραφών. Όπως δεν ήταν υπεύθυνοι να προχωρήσουν έναν Βιολογικό Καθαρισμό. Όπως δεν είναι υπεύθυνοι και σήμερα που φτιάχνουνε αντιπλυμμυρικά να φτιάξουν ταυτόχρονα και δίκτυο αποχέτευσης που έιναι και το πιο σημαντικό έργο για να λειτουργήσει ένας βιολογικός.
Ευτυχώς αντέδρασε ο κόσμος και αναγκάντηκε και ο Μάκης και οι άλλοι του Δ.Σ. και είπανε όχι.

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω κι εγώ την άποψή μου για κάποια πράγματα:
1ον. Τα λύματα του Αγ Κωνσταντίνου είναι καλό για όλη την περιοχή να οδηγηθούν στο βιολογικό των ΚΒ με την προϋπόθεση ότι τα αντέχει. Δεν είναι καλές οι τοπικές¨"κόντρες".
2ο. Οι βάρκες στην παραλία μπροστά από το πρώην "Ποσειδών" θα φύγουν;
3ο. Η μελέτη για το κυκλοφοριακό κουμφούζιο, τουλάχιστον από τον "Γαλλαξία" μέχρι το sissy" θα περπατήσει;
Αυτά είναι λίγα από τα σοβαρά προβλήματα που έχει ο τόπος.
Ένας ιδιοκτήτης εξοχικού στα ΚΒ