20 Μαρτίου 2010

Χρήστος Σταϊκούρας - συνάντηση με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΤΑΞΙ και Αγοραίων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης και ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, μετά από συνάντηση που είχαν με την ηγεσία, εκπροσώπους, αλλά και εκατοντάδες μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΤΑΞΙ και Αγοραίων, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«H Νέα Δημοκρατία κινείται, όπως διαχρονικά έπραττε, βάσει συγκεκριμένων αρχών και με κυρίαρχο στοιχείο την υπευθυνότητα. Με τη διεξαγωγή ενός διαρκούς, ανοιχτού, ειλικρινούς, γόνιμου και δημιουργικού διαλόγου με τους επαγγελματικούς κλάδους, κάτι για το οποίο εμείς θα δώσουμε μάχη. Θα είμαστε απέναντι σε όσους στοχοποιούν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και σε όσους εξαπολύουν άδικες επιθέσεις κατά βιοπαλαιστών και μαχητών της ζωής. Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουμε στην οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας. Γι’ αυτό και στηρίζουμε μέτρα κοινωνικά δίκαια, ρεαλιστικά και οικονομικά αποτελεσματικά.
Όμως, το μείγμα των επώδυνων μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση (αύξηση έμμεσης φορολογίας και περιοριστική εισοδηματική πολιτική) ή πρόκειται να λάβει (φορολογικό νομοσχέδιο) ροκανίζει τα εισοδήματα, επηρεάζει ιδιαίτερα τη μεσαία οικονομικά τάξη, οδηγεί σε βαθιά και παρατεταμένη ύφεση, αυξάνει την ανεργία.
Η Νέα Δημοκρατία είχε αποδείξει στην πράξη με ποιον τρόπο αντιμετωπίζει ζητήματα που απασχολούν επαγγελματικούς κλάδους και ιδιαίτερα κλάδους καθημερινότητας. Το απέδειξε όταν είχε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Τώρα είναι σειρά, αλλά και ευθύνη της κυβέρνησης, να δείξει ποια πολιτική επιλέγει να ασκήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: