17 Μαρτίου 2010

Κρατούν αποστάσεις από τον αρχηγό τους στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σαφείς αποστάσεις παίρνουν οι σύμβουλοι της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου των Καμένων Βούρλων από τις επιλογές του επικεφαλής του συνδυασμού τους κ. Δημήτρη Κεφάλα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα διαχωρίζουν τη θέση τους από την υπογραφή του κ. Κεφάλα στην κοινή πρόσκληση που απηύθυνε προς τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης μαζί με τον δήμαρχο της πόλης.

«Ενημερώνουν ως μέλη της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Καμένων Βούρλων την τοπική κοινωνία ότι, με την πρόσκληση που δημοσιεύθηκε στον ημερήσιο τύπο σε δείπνο εργασίας και συζήτηση για το σχέδιο «Καλλικράτης», δεν έχουμε γνώση και φυσικά ούτε την συγκατάθεσή μας ως όφειλε ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Κεφάλας Δημήτριος» υπογραμμίζουν σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα. Πρόκειται ουσιαστικά για τον απόηχο της προσπάθειας που έγινε από την πλευρά των Καμένων Βούρλων να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με αιρετούς άρχοντες της ευρύτερης περιοχής για να σχεδιάσουν έτσι τα πόμενα βήματά τους. Να θυμίσουμε –όπως άλλωστε γράψουμε τη χθεσινή μέρα- ότι οι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης από την ευρύτερη περιοχή απέφυγαν να μετέχουν σε αυτή τη συνάντηση και έτσι την τελευταία στιγμή αναβλήθηκε χωρίς βεβαίως να γίνει γνωστό αν θα έχουμε κάποιες μελλοντικές κινήσεις.

Σε ό,τι αφορά όμως τη μειοψηφία το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ και εκφράστηκε ήδη από την περασμένη Κυριακή. Η κίνηση για την υπογραφή της ανακοίνωσης είναι το αποκορύφωμα εσωτερικών διεργασιών μέσα στη μειοψηφία ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τη σχετική ανακοίνωση την υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Γιώργος Αναστασίου, Νόντας Ανδρέου, Μάρκος Γρυλλάκης, Νίκος Κοντοπάνος και Γκόλφης Ξυδιάς.

Άρθρο από εφημερίδα 'Ημέρα'

Δεν υπάρχουν σχόλια: