30 Μαρτίου 2010

Περικοπές στο δώρο Πάσχα στην Δ.Ε.Υ.Α.Λαμίας ! (;)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ....

Εκπληκτοι σημερα οι εργαζομενοι της Δημοτικης επιχειρισης Υδρευσης-Αποχετευσης Λαμιας-ΔΕΥΑΛ ειδαν τις αποδοχες του Δωρου Πασχα μειωμενες κατα 30%.

Η διοικηση της ΔΕΥΑΛ αιφνιδιαστικα και χωρις να εχει προηγηθει καποιος διαλογος με το σωματειο,ερμηνευοντας συμφωνα με τα δικα της συμφεροντα με τροπο εντελως παρανομο και απαραδεκτο τον σχετικο νομο που ψηφισε προσφατα η Βουλη,προχωρησε στην περικοπη του Δωρου Πασχα κατα 30% σ ολους τους εργαζομενους.

Να διευκρινησουμε εδω οτι η ΔΕΥΑΛ οπως κι ολες οι ΔΕΥΑ ειναι Νομικο προσωπο ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και συνεπως ο νομος αυτος δεν την αφορα.

Ακομα και στην περιπτωση που θολα εμπιπτει στις διαταξεις του νομου λογω του οτι χρηματοδοτειται απο τον κρατικο προυπολογισμο,δεν εχει καμμια ισχυ γιατι ο νομος αναφερεται σε επιχειρησεις που το ποσοστο χρηματοδοτησης τους ειναι πανω απο το 50% του προυπολογισμου τους.

Και μαλιστα προχωρωντας ακομα παραπερα αρνηθηκε να δωσει τα μηχανογραφημενα εντυπα που παιρνουν οι εργαζομενοι με το Δωρο Πασχα.
Τι θελουν να κρυψουν αραγε?
Κ.Π.

aboutmylamia.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΛΑ ΚΟΥΤΜΑΣΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΛΑ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ

Άστα Σταϊκούρα


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010, 11:19



Δ. Κ.



Το χωριό καίγεται, και ο Σταϊκούρας κάνει.... γνωριμίες μέσω της ιστοσελίδας του Facebook!



Ο υπεύθυνος του τομέα της Οικονομίας (κάτι σαν σκιώδης υπουργός του αρμόδιου τομέα) για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, την ώρα που ο συνάδελφός του, Θόδωρος Καράογλου, έδινε τον αγώνα στην αρμόδια επιτροπή για να αποδείξει στους κυβερνώντες πόσο άδικα και αναποτελεσματικά είναι τα μέτρα και πόσο αντιαναπτυξιακό και σε λάθος κατεύθυνση είναι το φορολογικό τους νομοσχέδιο, εκείνος τι λέτε ότι έκανε;

Επιβεβαίωση φίλων, δηλαδή έκανε δεκτά τα αιτήματα φιλίας που του έκαναν στο Facebook.!



Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και στη Επιτροπή, διάβασε αυτά που ήθελε να διαβάσει, και μας άφησε για χώρους… διαδικτυακούς!




Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010, 12:02