13 Μαρτίου 2010

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γράμμα προς τους δημοτικούς συμβούλους των Καμένων Βούρλων

Μάθαμε ότι την Τρίτη 16 Μαρτίου, θα γίνει νέο δημοτικό συμβούλιο αλλά αυτή την φορά θα είναι ’κεκλεισμένων των θυρών’.
Η αιτιολογία – πρόφαση για αυτήν την ’κρυφή συνάντηση’ στο δημαρχείο μεταξύ δημάρχου και δημοτικών συμβούλων είναι ότι θα συζητηθούν ποιος και πόσα χρωστάει στον Δήμο Καμένων Βούρλων, θα ειπωθούν ονόματα και τίθεται θέμα ’προσωπικών δεδομένων’.

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για το θέμα, και πολλά πληκτρολόγια έχουν ’πάρει φωτιά’, αλλά εδώ μας μυρίζει κάτι … λίγο άσχημα θα μου επιτρέψετε να πω.

Αν το καλοσκεφτεί κάποιος, θα αναρωτηθεί τι δουλειά έχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι αν ο δήμαρχος και οι υπηρεσίες που ελέγχει 100% δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και πολλοί δεν έχουν πληρώσει τέλη σύνδεσης των αποχετεύσεων, χρωστάνε τα νερά ή τα μαγαζιά χρωστάνε για τις καρέκλες και τον χώρο που καταλαμβάνουν στην παραλία.

Εγώ αν θυμάμαι καλά, για να συνδεθώ στο αποχετευτικό, έπρεπε πρώτα να περάσω από το δημαρχείο να πληρώσω και μετά να έρθουν οι αρμόδιοι να με συνδέσουν,
Επίσης έχω ακούσει να διακόπτουν το νερό σε αυτούς που δεν πληρώνουν (βλέπε Γαλήνη), επίσης έχω δει συνεργείο του δήμου να απομακρύνει καρέκλες καταστήματος που δεν πλήρωνε.

Έγινε για κάποιους (πολλούς από ότι φαίνεται) εξαίρεση για να μην πληρώνουν τις οφειλές στους στον Δήμο? Και με ποιανού την εντολή και κατά συνέπεια ποιανού την ευθύνη στο τέλος τέλος της γραφής?

Υπάρχουν δύο ταχυτήτων δημότες στα Καμένα Βούρλα?
Οι χαζοί (για να μην πω τίποτα άλλο) που πληρώνουν και οι έξυπνοι που δεν πληρώνουν γιατί προφανώς έχουν κάποιο κολλητό?

Και τώρα δηλαδή ο δήμαρχος τι πάει να κάνει με αυτό το δημοτικό συμβούλιο?
Να μοιραστεί την ευθύνη των δικών του πράξεων και παραλήψεων με τους καλοκάγαθους δημοτικούς συμβούλους? Για να τρέχουν στα δικαστήριο όλοι μαζί?

Αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι, σας εφιστώ την προσοχή για το τι πάτε να γίνεται συνένοχοι.
Αναλογιστείτε το αύριο (εννοώντας τον Οκτώβριο), σκεφτείτε γιατί σας επέλεξε ο κόσμος και τι περιμένει από εσάς, και πράξτε κατά συνείδηση.

Όπως δηλαδή κατά συνείδηση θα σα ψηφίσουμε η θα σας μαυρίσουμε στις επόμενες εκλογές εμείς οι δημότες.

Καλώ όλους τους δημοτικούς συμβούλους να μην πάνε και να απέχουν από αυτό το δημοτικό συμβούλιο. Σας καλώ να μην γίνετε συνεργοί και κοινωνοί των πράξεων και των παραλήψεων του Μάκη Αντωνίου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρεμαστε τον αδερφό μου γιατι εγώ ζαλιζομαι. Αυτός είναι ο Μακης

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε και δυο αλήθειες κυρίες και κύριοι και ας σοβαρευτούμε γιατί θα χαθούμε. Το μπλογκ έχει μετατραπεί σε απροκάλυπτο μηχανισμό φθηνής προπαγάνδας συγκεκριμένου συμπολίτη μας φερόμενου ως υποψήφιου δημάρχου. Αλήθεια που θα πάει όμως αυτή η φασιστική πρακτική, ως που θα συκοφαντούμε το χωριό μας και θα λέμε στον κόσμο ότι εδώ όλα είναι βρώμικα, παράνομα, άθλια λες και εδώ κυβερνάει η μαφία; Έλεος κυρίες και κυριοι,ας σταματήσουμε τις επισκέψεις να αναγκαστεί να κλείσει αυτό το άθλιο και επικίνδυνο μπλογκ η ας αλλάξει νοοτροπία ο συντάκτης του και ας σκεφτεί πάνω από το ασήμαντο προσωπικό του όφελος το γενικότερο συμφέρον του χωριού. Εγώ ταξιδεύω συχνά στην Αθήνα και προσπαθώ να πείσω κόσμο να έλθει στα καμένα είτε για σαββατοκύριακο είτε το καλοκαίρι για διακοπές. Ξέρετε τι εισπράττω; Ότι χειρότερο μπορεί να ακούσει άνθρωπος. Είστε κλέφτες, είστε ληστές, είστε κακοί επαγγελματίες, γδέρνετε τον κόσμο από τις τιμές, η πολη σας είναι βρώμικη, δεν έχετε καθαρή θάλασσα, δεν έχετε βιολογικό δεν έχει δημοτική αρχή, δεν πληρώνετε δημοτικά τέλη, είστε άξιοι της μοίρας σας, Τέτοια μου λένε και δεν τα λένε μόνο σε εμενα,ας ρωτήσουμε τους συναδέλφους που επίσης ανεβοκατεβαίνουμε Αθήνα και άλλες πόλεις η και έχουμε επαφές με έλληνες του εξωτερικού και θα καταλάβετε πόσο κακο,τι έγκλημα κάνουμε με αυτά τα δημοσιεύματα που αναπαράγονται και στο μπλογκ του κ.Παλαμιωτη και στην εφημερίδα του.Εχουμε κάψει τον τόπο μας και το βλέπουμε αλλά τέτοιοι μαζοχιστές καταντήσαμε. καίγεται το σπίτι μας και ρίχνουμε αντί για νερό βενζίνη να το σβήσουμε. Τέρμα λοιπόν οι αθλιότητες γιατί και εγώ και εσείς έχουμε παιδία έχουμε οικογένειες που θέλουμε να τις ζήσουμε και δεν θα περιμένουμε ένα πρωί Κυριακής να δουλέψουμε. Αυτό το μπλογκ και οι συντάκτες του,γνωστοι και συγκεκριμένοι ας αναλογιστούν το κακό που έκαναν και ας το κλείσουν ,ας ανοίξουν ένα άλλο που να στηρίζετε στην καλόπιστη κριτική αλλά και τη προβολή του τόπου μας και όταν έρθουν οι εκλογές εμείς πάλι θα κρίνουμε γιατί μην ξεχνάμε ότι πάει ο δήμος Καριάς που ξέραμε τωρα μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο Δήμο από Λιβανατα μέχρι Μολο.Αν κάποιοι επιμένουν στις αθλιότητες τους ας αντιδράσουμε ο καθένας με τον τρόπο του..

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά δεν κατάλαβα. Θα μαζευτούν κεκλεισμένων των θυρών για να μη μάθουμε εμείς οι υπόλοιποι ηλίθιοι, που είμαστε συνεπείς, ποιός χρωστάει και δεν πληρώνει για να του χαρίσουν τα χρέη; Και μας λένε και ότι το κάνουν για να διαφυλάξουν τα προσωπικά δεδομένα; Θα πρέπει να μάθετε κύριοι ότι"προσωπικά δεδομένα" δεν είναι οι οφειλές προς το Δημόσιο. Το αντίθετο μάλιστα. "Προσωπικά δεδομένα", κύριοι, είναι τα νόμιμα έσοδα που μπορεί να έχει ένας πολίτης. Αλλά αυτά απ'ότι ακούω τα βγάζετε στη φόρα και μάλιστα κατά συκοφαντικό τρόπο. Σχετικά με τα περί κεκλεισμένων των θυρών δεν ισχύουν συνταγματικά, ούτε καν η Βουλή στις συνεδριάσεις της δεν μπορεί να είναι. Αυτά είναι "νόμοι" του Μάκη και τα πρακτικά του Δ.Σ. μπορεί να τα αιτηθεί οποιοσδήποτε πολίτης. Πόσο μάλλον όταν έχει έννομο οικονομικό συμφέρον. Και κάτι τελευταίο. Κύριοι Δημοτικοί Σύμβοιλοι, δεν είναι δικά σας τα χρήματα για να τα χαρίζετε ή να τα κάνετε ότι θέλετε. Διαχειριστές των χρημάτων των Δημοτών είσαστε και γι' αυτό ελέγχεστε.