14 Μαρτίου 2010

Μια άλλη άποψη ….

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Άποψη αναγνώστη (από ανώνυμο σχόλιο)

Διαβάστε και δυο αλήθειες κυρίες και κύριοι και ας σοβαρευτούμε γιατί θα χαθούμε.
Το μπλογκ έχει μετατραπεί σε απροκάλυπτο μηχανισμό φθηνής προπαγάνδας συγκεκριμένου συμπολίτη μας φερόμενου ως υποψήφιου δημάρχου. Αλήθεια που θα πάει όμως αυτή η φασιστική πρακτική, ως που θα συκοφαντούμε το χωριό μας και θα λέμε στον κόσμο ότι εδώ όλα είναι βρώμικα, παράνομα, άθλια λες και εδώ κυβερνάει η μαφία; Έλεος κυρίες και κυριοι,ας σταματήσουμε τις επισκέψεις να αναγκαστεί να κλείσει αυτό το άθλιο και επικίνδυνο μπλογκ η ας αλλάξει νοοτροπία ο συντάκτης του και ας σκεφτεί πάνω από το ασήμαντο προσωπικό του όφελος το γενικότερο συμφέρον του χωριού. Εγώ ταξιδεύω συχνά στην Αθήνα και προσπαθώ να πείσω κόσμο να έλθει στα καμένα είτε για σαββατοκύριακο είτε το καλοκαίρι για διακοπές. Ξέρετε τι εισπράττω; Ότι χειρότερο μπορεί να ακούσει άνθρωπος. Είστε κλέφτες, είστε ληστές, είστε κακοί επαγγελματίες, γδέρνετε τον κόσμο από τις τιμές, η πολη σας είναι βρώμικη, δεν έχετε καθαρή θάλασσα, δεν έχετε βιολογικό δεν έχει δημοτική αρχή, δεν πληρώνετε δημοτικά τέλη, είστε άξιοι της μοίρας σας, Τέτοια μου λένε και δεν τα λένε μόνο σε εμενα,ας ρωτήσουμε τους συναδέλφους που επίσης ανεβοκατεβαίνουμε Αθήνα και άλλες πόλεις η και έχουμε επαφές με έλληνες του εξωτερικού και θα καταλάβετε πόσο κακο,τι έγκλημα κάνουμε με αυτά τα δημοσιεύματα που αναπαράγονται και στο μπλογκ του κ.Παλαμιωτη και στην εφημερίδα του.Εχουμε κάψει τον τόπο μας και το βλέπουμε αλλά τέτοιοι μαζοχιστές καταντήσαμε. καίγεται το σπίτι μας και ρίχνουμε αντί για νερό βενζίνη να το σβήσουμε. Τέρμα λοιπόν οι αθλιότητες γιατί και εγώ και εσείς έχουμε παιδία έχουμε οικογένειες που θέλουμε να τις ζήσουμε και δεν θα περιμένουμε ένα πρωί Κυριακής να δουλέψουμε. Αυτό το μπλογκ και οι συντάκτες του,γνωστοι και συγκεκριμένοι ας αναλογιστούν το κακό που έκαναν και ας το κλείσουν ,ας ανοίξουν ένα άλλο που να στηρίζετε στην καλόπιστη κριτική αλλά και τη προβολή του τόπου μας και όταν έρθουν οι εκλογές εμείς πάλι θα κρίνουμε γιατί μην ξεχνάμε ότι πάει ο δήμος Καριάς που ξέραμε τωρα μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο Δήμο από Λιβανατα μέχρι Μολο.Αν κάποιοι επιμένουν στις αθλιότητες τους ας αντιδράσουμε ο καθένας με τον τρόπο του..


------------------------------------------------------
Σχολιασμός του Blogger (updated)
Στο Blog αυτό εδώ, σεβόμενοι τις απόψεις όλων, ’κάνουμε θέμα΄ τις ‘διαφορετικές’ απόψεις των αναγνωστών, (το καταλογίζουμε στα συν μας ως πρακτική)

Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω τις απόψεις σας κύριε-α ανώνυμε αναγνώστη και σχολιαστή.

1) Συγνώμη αλλά δεν καταλάβαμε ποιόν εννοείτε αγαπητέ αναγνώστη λέγοντας ότι καταφερόμαστε εναντίον η κάνουμε προπαγάνδα υπέρ συγκεκριμένου συμπολίτη μας, και υποψήφιου δημάρχου. Μπορείτε σας παρακαλώ να γίνετε ποιο συγκεκριμένος ?
Επίσης, αν γράφτηκε κάτι για οποιονδήποτε (αρνητικό η θετικό) και είναι ψέματα, να μας το πείτε για να το διορθώσουμε.

Τέλος, βαθιά δημοκρατικό, από αμφότερες τις πλευρές, είναι το ‘να επιτραπεί’ η διατήρηση άποψης για το ‘ποιος κάνει’ και ‘ποιος δεν κάνει’ για δήμαρχος.
Εξαιρώντας το γεγονός ότι είναι δημοκρατικό δικαίωμα το να επιλέγουμε με την ψήφο μας κάποιον, άλλο τόσο δημοκρατικό και νόμιμο είναι η έκφραση άποψης. Μόνο που στην περίπτωση μας αυτή (με το σχόλιο σας) οι απόψεις μας προφανώς διίστανται και προσπαθείτε να επιβάλετε σιγή σε ότι εκφράζει διαφορετική άποψη από την δικιά σας.

2)Και ακριβοί είμαστε, και βρωμάει σε πολλά σημεία το χωριό μας, και οι δημοτικοί άρχοντες δεν κάνουν όσα θα μπορούσαν να κάνουν, και παρανομίες κάνουμε ως δημότες, και τέλος όχι... δεν έχουμε καθαρή θάλασσα..
Τα παραπάνω είναι τεκμηριωμένα και σε όλους γνωστά. Μην μου ζητάτε να κάνω πως δεν βλέπω, ούτε να σκουπίσω και να κρύψω κάτω από το χαλάκι τις βρωμιές.

3)Ούτε αυτό το blog ούτε και κανένα άλλο blog δεν κάνει κακό, γράφοντας τα πράγματα με το όνομα τους. Οι αναγνώστες, δεν είναι πειθήνια όργανα κανενός, έχουν κρίση και λογική.

4)Δεν ξορκίζετε το κακό κλείνοντας ένα blog, όπως και δεν περνάει ο κίνδυνος όταν η στρουθοκάμηλος βάζει το κεφάλι της στην γη …

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ήμαρτον... τι άλλο θα διαβάσουμε!!! 30 και βάλε χρόνια παραθεριστής στα Κ.Β. ήξερα ότι η πλεινότητα των ντόπιων "επιχειρηματιών" μας θεωρεί κουτορνίθια, αλλά φτάσατε στο σημείο να μας το λέτε και κατάμουτρα??? Αν ο κόσμος λέει ότι είστε "κλέφτες, ληστές, κακοί επαγγελματίες, γδέρνετε τον κόσμο από τις τιμές, η πόλη σας είναι βρώμικη, δεν έχετε καθαρή θάλασσα" κλπ μήπως πρέπει κύριε ανώνυμε να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι ΕΤΣΙ όντως είναι και να κοιτάξετε να διορθωθείτε αντί να προσπαθείτε να τα κρύβετε κάτω από το χαλάκι μπας και στραβωθεί κανένας Αθηναίος και έρθει να σας αφήσει τα χρήματά του? Αλλά ξέχασα, εσείς έχετε παιδάκια να θρέψετε, επομένως τα κορόϊδα οι Αθηναίοι και όλοι γενικά οι επισκέπτες που τόσα χρόνια σας στηρίζουν πρέπει να ανέχονται την κουτοπονηριά, την προχειρότητα, την κάκιστη παροχή υπηρεσιών και τόσα άλλα "νεοελληνικά μαργαριτάρια" που η πλειονότητά των συναδέλφων σας μας προσφέρει. Ε λοιπόν τα κορόιδα κάποια στιγμή ξυπνάνε και απαιτούν τουλάχιστον το αντίτιμο των χρημάτων τους σε παροχή υπηρεσιών και καθαριότητα! Και αυτό δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αν επικρατούν πρακτικές σαν τις δικές σας "να κρύψουμε τα χάλια μας μήπως και δεν μας πάρουν χαμπάρι". Αντιθέτως θέλει δουλειά, γνώση, παιδεία και μεράκι, έννοιες που πολύ φοβάμαι ότι εσείς και οι όμοιοί σας αγνοείτε παντελώς.

Με μεγάλη θλίψη και αγανάκτιση
Γ.Δ.