09 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.! …Υπάρχει άραγε?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

«Κοζάνη: βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε κινητοποίηση κατά του «Καλλικράτη»

Στην (ειρηνική) διαδήλωση των περίπου 2500 δημοτών του δήμου Βελβεντού στην εθνική οδό Κοζάνης - Λάρισας, με την οποία ζητούσαν να παραμείνει ο δήμος τους αυτόνομος, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος (πρώην δήμαρχος Κοζάνης) και Γιάννης Βλατής, καθώς και ο Γιώργος Κασαπίδης, από τη ΝΔ»

από www.Aftodioikisi.gr.

O Δήμος Βελβεντού με 4.000 κατοίκους ξεσικώθηκε για να μείνει μόνος του. ΕΡΩΤΩ: Ο κ. Κουκουλόπουλος που ήταν λάβρος στο τελευταίο συνέδριο ΥΠΕΡ της νέας μεταρρύθμισης βγαίνει να κάνει μικροπολιτική στον νομό στον οποίο εκλέγεται?

Αν αυτά τα στελέχη αντιμετωπίζουν με αυτή την προχειρότητα τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, τι μαύρες μέρες έχουμε να περιμένουμε για τους νέους δήμους με τον τρόπο που φαίνεται να οδηγούμαστε, να συρόμαστε στις συνενώσεις???

Αν επίσης ο Βελβεντός των 4.000 που δεν τον ξέρει η μάνα του, θέλει να μείνει μόνος του, τότε τα Κ.Βούρλα τι να πουν? Αλλά εδώ δεν έχουμε δημοτικούς άρχοντες με κότσια, και πάμε σαν πρόβατα επί σφαγή….

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΝΝΕΝΩΣΗΣ ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ , ΠΙΑ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ? ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ , ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ . ΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ? ΚΑΤΣΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΟΤΗΤΑΣ 1η COCA COLA KAI 2o ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ? ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ 10,000,000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ 2,000,000,000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΟΥΤΕ 1 € ? ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ Ε ? ΟΧΙ ΡΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΜΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ! ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΩΡΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ! ΥΠΟΔΟΜΗ = ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ = ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ = ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ = ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ = ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ = ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ = ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΥΝΑΤΗΣ = ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ = ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ = ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ! ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΙΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΩ ΑΛΛΟΥ ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! ΤΟ ΗΜΟΥΝ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ !

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΡΕΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ !

Ανώνυμος είπε...

Αφού αυτά τα ονόματα είναι τα ποιο εμπορικά εγώ λέω να μετονομαστούμε σε ... δήμο Coca Cola. Η καλύτερα δήμος Φίτζι ... πας καλά ρε εσύ ???

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΑΔΑΝΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΔΙΕΓΚΟΜΕΝΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ !ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΊΟΝΤΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΗ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ! ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ , ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΕΣ , ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ , ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΣΩΣΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ! ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ COCA COLA ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΔΕΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ Κ Α Λ Α !!!

Ανώνυμος είπε...

να ρωτήσω κάτι τον κύριο που φαίνεται να τα ξέρει όλα και τους ειρωνεύεται όλους?
1. Πιστεύεις ότι είναι πιθανό να αφήσει η Λαμία τις Θερμοπύλες, και τι έχεις κάνει εσύ (ως δημότης που ΞΕΡΕΙ και τα έχει όλα ΛΥΜΕΝΑ) για να συμβεί αυτό; Θα πρέπει τουλάχιστον να κάνεις κάτι ανοιχτά για το αίτημα σου
2. Το post αναφέρονταν για την έλλειψη σοβαρότητας που πιστευει ο γράφων ότι έχει η κυβέρνηση και έδωσε ένα καλό πιστευω παράδειγμα. Δεν σε προβληματίζει το πως θα γίνουν οι συνενώσεις, πόσο δηλαδή θα στηριχτουν ή όχι από το κράτος οικονομικά και θεσμικά; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ?
3.Είσαι ευχαριστημένος απο το πως λειτούργησε ο Καποδίστριας 1?
Αυτά για αρχή και άμα θες, περισσότερο διάλογο, ας τα ξαναπούμε με επιχειρήματα και όχι βρισιές και ειρωνείες, όπως έκανες προς τον 8,59

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ 7:05...
ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟ ΔΡΑΚΟΣΠΛΙΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΟΤΗΣΤΑΣ ΤΟΥ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΔΗΜΟ GATES OF FIRE Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΔΗΜΟ THREE HUNDRED(300),ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΜΟΤΙΤΛΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΤΑΙΝΙΑΣ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ 2.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣ ΘΡΟΝΙΟΥ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ X FACTOR Η ΣΤΟ NEX TOP MODEL...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !ΜΕ ΛΥΠΗΣΑΝΕ ΟΜΩΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 7 05 ,ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 10 59 ΜΟΝΟ , ΩΣ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η COCA COLA Η ΔΡΑΚΟΣΠΛΙΑ ? ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΘΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ! ΝΤΡΟΠΗ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ! ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ! ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ . ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΕΤΣΙ ! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΟΥΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ! ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΗΘΕΜΑΙ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

Μην το κουράζουμε το θέμα.
Ευχαριστούμε για την πρόταση περί δήμου Θερμοπυλών, αλλά έχουμε και εμείς την δικιά μας ιστορία στα Καμένα Βούρλα και θα προτιμήσουμε τον δήμο μας να τον λένε όπως είναι σήμερα. Δεν έχουμε βέβαια ιστορία χιλιάδων χρόνων αλλά στην συνείδηση των Ελλήνων, στην νεότερη τουλάχιστον ιστορία, τα ΚΒ αποτελούν παραδοσιακά τόπο διακοπών.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 8:24 ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΟΥ,ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΩΝ ΣΟΥ,ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 7:05 ΚΑΙ 12:25 ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΦΑΜΦΑΡΟΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.
ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!