20 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger



Λαμία, 19 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου συναντήθηκε σήμερα με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Λοκρίδας. Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης η κα Διαμαντοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα δρομολογήσαμε λύση σε ένα καυτό πρόβλημα που ταλάνιζε τη Λοκρίδα για χρόνια, μετά από ένα ουσιαστικό διάλογο με το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Λοκρίδας, όπου ελήφθησαν υπόψη όλες οι ανησυχίες. Συμφωνήθηκε ομόφωνα ότι προχωράμε γρήγορα στη βέλτιστη σύγχρονη λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Λοκρίδας.
Η Περιφέρεια προχωράει άμεσα στη δημοπράτηση των απαραίτητων μελετών για Χώρους Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) καθώς και για μονάδα κομποστοποίησης προδιαλεγμένου οργανικού. Παράλληλα θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες όλων μας με την αρωγή της Περιφέρειας, για την ανακύκλωση.
Μαζευτήκαμε εδώ όλοι σήμερα γιατί πιστεύουμε ότι στη προστασία του περιβάλλοντος και στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας δε χωράνε ούτε εκπτώσεις, ούτε καθυστερήσεις, ούτε μικροπολιτικές διαπραγματεύσεις και γι αυτό συμφωνήσαμε σε αυτή την απόφαση που δρομολογεί λύση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: