16 Φεβρουαρίου 2010

ΑρΜΑΚΗεδών

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Εκβιαστές αποκάλεσε ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων τους πρώην εργαζόμενους στον βιολογικό όταν του παρέδωσαν τα κλειδιά του Βιολογικού, μετά την ’εθελοντική εργασία’ των δυο εβδομάδων.

Να υπενθυμίσω ότι οι εργαζόμενοι εργάστηκαν εθελοντικά για δυο εβδομάδες στον Βιολογικό μετά από σχετική συνεννόηση με τους τοπικούς άρχοντες, που καταρχήν ζήτησαν μια εβδομάδα υπομονή από τους εργαζόμενους για να διευθετήσουν το θέμα με την σχέση εργασίας τους στον Βιολογικό
Να τους προσλάβουν δηλαδή με κάποια σχέση εργασίας, να μπορούν να πληρωθούν οι άνθρωποι (είναι απλήρωτοι 8-9 μήνες) και να έχουν και κάποια ασφάλιση.

Αντί αυτού, ο δήμαρχος, παρέλαβε τα κλειδιά του Βιολογικού και άρα την ευθύνη, και έχει αναθέσει τον Βιολογικό σε άσχετους με το αντικείμενο ’πιτσιρικάδες’ και εργάτες της ΔΕΠΑΚΑΒ.

Οριστική λύση στο πρόβλημα δεν έχει δώσει ο Δήμαρχος μας ακόμα, και κάθε μέρα που περνάει ο κίνδυνος ύπαρξης σοβαρής ζημιάς με αποτέλεσμα τα λύματα να βγουν στον δρόμο, είναι ορατός.

Που το πάτε με τον βιολογικό κύριε Δήμαρχε?

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Xaxaxa kalo!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοποριακός ο Δήμος μας , από το κακό στο χειρότερο, και με αυτόματο πιλότο με πορεία προς τα σκατά....
Πλησιάζει και καλοκαιράκι μετά μην φωνάζουν ότι φταίνε οι σκοτεινές δυνάμεις των blogs και μιας εφημερίδας.

Ανώνυμος είπε...

Η προχειρότητα και η ανευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζεται μία τόσο σοβαρή κατάσταση, όσο αυτή του ΒΙΟΚΑ, από σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά κυρίως από το Δήμαρχο μιας και αυτός προσωπικά έχει αναλάβει να "δώσει" λύση στο θέμα, δεν έχει πια μόνον σοβαρή πολιτική ευθύνη. Οι ευθύνες είναι πολύ περισσότερες και μεγαλύτερες από οποιαδήποτε φυσικά πρόσωπα. Ο νοών νοείτω.