19 Φεβρουαρίου 2010

Επικίνδυνος για τον τόπο ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Μάκης Αντωνίου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Έτσι τον αποκάλεσε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κύριος Ηλίας Τρίγκας.
Κάποια στιγμή κάποιος έπρεπε να το πει και αυτό σε επίσημο συμβούλιο έτσι ώστε να υπάρχει και καταγεγραμμένο σε πρακτικά.

Το πόσο επικίνδυνος είναι, (η θα γίνει στο μέλλον), για τον τόπο θα το δείξει η απογραφή (οικονομικού περιεχομένου) που θα καλεστεί να κάνει ο επόμενος δήμαρχος, θα το απιτήσουμε εμείς οι δημότες αυτό.

Ακούμε επίσης ότι ο δήμαρχος σταμάτησε να απαντά και στις ερωτήσεις που του γίνονται στο δημοτικό συμβούλιο. (??), όπως και ότι αποχωρεί από τα δημοτικά συμβούλια κιόλας όταν στριμώχνεται.
Πρόσφατο παράδειγμα η ερώτηση που του έκανε ο Κοντοπάνος σχετικά με την εργασιακή σχέση και το νομικό καθεστώς που υπάρχει, για αυτούς που πάνε στον ΒιοΚα και λένε ότι τον λειτουργούν κανονικά (!!!)

Επίσης, (ήθελα καιρό να το γράψω αυτό), κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι, μειοψηφίας και πλειοψηφίας, πιάνουν τσάμπα τις καρέκλες στο δημοτικό συμβούλιο.
Τους καλώ, αν σέβονται τον εαυτό τους, να παραιτηθούν, γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει και τους φτύνει.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, ο κ. Τρίγκας δεν πρέπει να παραιτηθεί; Δεδομένου οτι ήταν ο μοναδικός σύμβουλος της πλειοψηφίας που είπε τα πράγματα με το ονομά τους-
ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.