04 Μαΐου 2011

Συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Βαγγέλη Τετριμίδα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Βαγγ. Τετριμίδας: Θα γίνει προσπάθεια να καθιερωθούν τα Καμένα Βούρλα σαν μόνιμη έδρα του «Ιστορικού ράλι Ακρόπολις»!
Ειδήσεις προέκυψαν στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δ. Σ. του Δήμου Μώλου – Αγ. Κων/νου, στα Καμένα Βούρλα. Η δήλωση του δημάρχου κ. Βαγγέλη Τετριμίδα, ότι υπάρχει πρόθεση της δημοτικής αρχής στο να καθιερωθούν τα Καμένα Βούρλα ως μόνιμη έδρα του «Ιστορικού ράλι Ακρόπολις«, δημιουργεί νέα δεδομένα στη συνέχεια των αγώνων.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο δήμαρχος κ. Βαγγ. Τετριμίδας εκτός των άλλων αναφέρθηκε και σε παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί αυτή την περίοδο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Στα Καμένα Βούρλα, γίνεται[.....]

για 3η φορά το Ιστορικό ράλι Ακρόπολις και πρόθεσή μας είναι να γίνει προσπάθεια από το Δήμο, ώστε να καθιερωθούν τα Καμένα Βούρλα, σαν έδρα του «Ιστορικού ράλι Ακρόπολις».

Οι ξενοδοχειακές μας μονάδες, τα καταστήματα κ.λ.π είναι πανέτοιμα να φιλοξενήσουν τον κόσμο που θα συμμετάσχει και από ότι γνωρίζω, η συμμετοχή είναι πάρα πολύ μεγάλη. Σαν τουριστικός Δήμος, έχουμε φροντίσει να διοργανώσουμε ή να συμμετάσχουμε σε διάφορες εκδηλώσεις που ενισχύουν την τουριστική προβολή του τόπου μας.
Μετά από το 10ο Ιστορικό ράλι, η επόμενη συμμετοχή μας θα είναι στο Κλασσικό ράλι «Ακρόπολις» στις 17 Ιουνίου. Ενδιάμεσα όμως, την επόμενη εβδομάδα, θα φιλοξενήσουμε τη Λαμπαδηδρομία των special Olympics, με δύο εκδηλώσεις, μία 45λεπτη στα Καμένα Βούρλα και άλλη μία στον Μώλο.

Για πρώτη φορά ο νέος Καλλικρατικός Δήμος, θα συμμετάσχει στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Την επόμενη εβδομάδα πάλι, σε μια πίστα που έχουμε κατασκευάσει στον πρώην Δήμο Μώλου, έχουμε διοργανώσει έναν Πανελλήνιο αγώνα Μότο-κρός και παράλληλα αγώνα των παλαιμάχων που συμμετάσχουν σε τέτοιους αγώνες.

Θα φροντίσουμε η προσπάθειά μας να είναι συνεχής, στα πλαίσια του αθλητικού πνεύματος, γιατί πιστεύω ότι αυτοί οι αγώνες που θα παρακολουθήσουμε ανήκουν στο υγειές κομμάτι του αθλητισμού και δεν είναι σαν τον αθλητισμό που παρακολουθήσαμε πριν από 2 ημέρες -τελικό Κυπέλλου Ελλάδος – , το οποίο όχι μόνο είναι δυσφήμιση για τη χώρα μας, αλλά έχει χαθεί και κάθε η έννοια περί αθλητισμού. Ούτε ευγενής άμιλλα θυμίζουν, αλλά ούτε και προάγουν τον αθλητισμό. Ότι χειρότερο είχε να προσφέρει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας.

Πιστεύω λοιπόν ότι αυτοί οι αγώνες, του ράλι, του μότο-κρος κ.λ.π. είναι ότι καλύτερο γιατί ο αθλητισμός προάγει πολλά πράγματα, τα οποία πολλές φορές στη χώρα μας ο «κακός αθλητισμός» αντί να τα προάγει τα πηγαίνει προς τα πίσω.

Καλωσορίζω τους εκπροσώπους του Ιστορικού ράλι, καθώς και την Κα Ειρήνη Τζιρβελάκη, διευθύντρια του ξενοδοχείου ¨Γαλήνη¨ που είναι κοντά μας στην προσπάθεια αυτή, αλλά και για τη βοήθεια που γενικά μας παρέχει» .

Ο Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις Παπαπαναγιώτου Ιωάννης, αναφέρθηκε στη ζεστασιά που ένοιωσαν σαν οργανωτές, μέσα στη γενική ψύχρα που εισπράτουν από το κράτος για αγώνες που «προάγουν..» μεν, αλλά δυστυχώς το κράτος δεν έρχεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες.

«Οπωσδήποτε η καλοσύνη με την οποία μας αγκάλιασε ο δήμος, μας έδωσε κουράγιο γιατί σε μια οικονομικά κρίσιμη συγκυρία που διανύουμε είναι μεγάλο πράγμα να νοιώθει κανείς ότι έχει την οποιουδήποτε τύπου και όποιου ύψους βοήθεια κάποιου. Γι αυτό το λόγο εμείς νοιώσαμε πάρα πολύ ωραία που ήρθαμε εδώ

Το Ιστορικό ράλι Ακρόπολις έχει φέτος τη μεγάλη χαρά και τιμή να έχει το σύνολο των εγγεγραμμένων αγωνιζόμενων οι οποίοι μετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Για να λάβει κανείς μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εγγράφεται πρώτα και πληρώνει κάποιο παράβολο συμμετοχής. Το σύνολο των αγωνιζομένων που έχουν εγγραφεί για συμμετοχή στο Ε.Π., συμμετέχει και σ` αυτόν τον αγώνα με πολύ ωραία αυτοκίνητα τα οποία δεν είναι μόνο ικανά για έναν αγώνα, αλλά είναι και πανέμορφα και θυμίζουν παλιές καλές – εποχές.

Σημειώνω τέλος, , ότι η βοήθεια που μας παρέχεται και από τη δ/νση του ξενοδοχείου, αλλά κυρίως από τον Δήμο, είναι μεγάλη ανακούφιση για μας», είπε ο κ. Παπαπαναγιώτου.

Ακολούθησε η ανάλυση του προγράμματος των αγώνων από τον κ. Ποριώτη Νικόλαο (Αλυτάρχης των αγώνων Regularity), που δημοσιεύουμε (σύντομα) σε χωριστό δημοσίευμα.

thronio.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα λεφτά ο μήτσος τέρμα αριστερά....

Ανώνυμος είπε...

Μην το συζητάς....