29 Μαΐου 2011

Φρίκη στα Καμένα Βούρλα κακοποιοί βασάνισαν ηλικιωμένους για να τους κλέψουν!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από www.lamiafm1.gr

Θα τη θυμάται καλά για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του την πρωτοφανή περιπέτεια που έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής ένα ηλικιωμένο ζευγάρι σε απομακρυσμένη περιοχή των Καμένων Βούρλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές γύρω στις 2μισυ ο 75χρονος και η σχεδόν συνομήλικη σύζυγος του αντιλήφθηκαν θόρυβο στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Ο άνδρας άνοιξε το φώς και αντίκρισε έναν κουκουλοφόρο στην πόρτα με μαχαίρι, ο άγνωστος κόλλησε το μαχαίρι στο λαιμό του ηλικιωμένου και φωνάζοντας[.....]

στα ελληνικά ζήτησε τις οικονομίες του ζευγαριού, όταν εκείνος του απάντησε αρνητικά ο κακοποιός δεν δίστασε να χτυπήσει στο πρόσωπο τον κάτωχρο ηλικιωμένο και να ουρλιάζει ότι θα τον σκοτώσει ενώ ένας συνεργός του επιτέθηκε στην ανήμπορη να αντιδράσει σύζυγο του 75χρονου και την συμβούλεψε να υποδείξει που έχουν κρυμμένα τα λεφτά τους γιατί θα τους σκότωναν και τους δύο.

Όσο οι ηλικιωμένοι δεν αποκάλυπταν που ήταν χρήματα ένας τρίτος συνεργός έκανε άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας σε συρτάρια να βρει λεφτά. Αυτό κράτησε περίπου 20 λεπτά μέχρι που σε κάποιο σημείο βρέθηκε ένα κρυμμένο πορτοφόλι όπου μέσα υπήρχαν γύρω στα 500 ευρώ όλες οι οικονομίες του ηλικιωμένου ζευγαριου.20 λεπτά εφιαλτικά όπως κατέθεσε ο 75χρονος στην αστυνομία δυο κακοποιοί βρίζοντας και απειλώντας αλλά και χτυπώντας επέμειναν ότι στο σπίτι υπήρχαν πολλά χρήματα και απαιτούσαν να τους δοθούν.

Στο τέλος απογοητεύτηκαν, πήραν τα 500 ευρώ και πριν εξαφανιστούν έδεσαν με ένα σχοινί το ζευγάρι και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα.

Μισή ώρα αργότερα ο ηλικιωμένος κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο που με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία.

Παρά τις έρευνες πάντως ως αυτή την ώρα δεν έχουν εντοπισθεί οι δράστες της ληστείας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

toys piasane!!!boylgaroi einai!!!oi kargiolides..........

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ...ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.........

Ανώνυμος είπε...

Παρεπιπτόντως, ο φίλος 11:51 τί γλώσσα μιλάει;