04 Μαΐου 2011

Καταγγελία για αλβανό κακοποιό

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Θα ήθελα να σας καταγγείλω το θέμα που παρατήρησα και με θορύβησε πάρα πολύ με αλβανό κακοποιό που εργάζεται σε γνωστό φασφουντάδικο της πλατείας ελευθερίας της Λαμίας. Απο τυχαία παρατήρηση φίλου όταν ο συγκεκριμένος αλβανός μας έφερε εργαζόμενος ως διανομέας φαγητού στο συγκεκριμένο κατάστημα, έμαθα ότι ο συγκεκριμένος αλβανός είναι κακοποιό στοιχείο που εμπλέκετε σε υποθέσεις ναρκωτικών, όπλων, ληστειών, διακίνησης λαθρομεταναστών, δεν έχει χαρτιά και άν έχει πιθανώς να είναι πλαστά, έχει απέλαση απο την αστυνομία αλλά δεν ξέρω για ποιό λόγο παραμένει εδώ, ποιός τον προστατεύει και γιατί. Η απορία του φίλου μου ήταν πώς ένα τέτοιο άτομο φέρνει φαγητό στα παιδιά μας, που σημειωτέον έχει τύχει κάποιες φορές να είναι μόνα τους σπίτι και νά έχουν παραλάβει αυτά την παραγγελία . Επικοινώνησα με τα κεντρικά της εταιρείας αλλά άκουσα αερολογίες όπως τις ίδιες αερολογίες άκουσα και απο τον υπέυθυνο του καταστήματος σε τηλεφωνική μου επικοινωνία. τελευταία μου παρατήρηση ήταν μετά απο την επικοινωνία μου αυτή ότι ο αλβανός εργάζεται τώρα και μέσα στο κατάστημα δίπλα απο τον παιδότοπο που διατηρεί το κατάστημα.
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ: ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να δημοσιεύσετε την καταγγελία-προβληματισμό μου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

File mou to provlima me tous alvanous exei paraginei. kapote mas legane ratsistes alla tora oloi katalavenoun to provlima. kati prepei na ginei me autous tous anthropous -o theos na tous kanei - na sas thimiso kai to peristatiko pou eixame sto lykeio prin ligo kairo!

Ανώνυμος είπε...

κρέμασμα στην πλατέα του χωριού σε όλους τους αλβανούς που κλέβουν και σκοτώνουν. που τους δώσαμε ένα πιάτο φαι και χορτάσανε και αρχίσανε τις μαγκες. όχι απλό κρέμασμα αλλά από τα αρχ@@