19 Μαΐου 2011

Παραίτηση Στρος Καν από το ΔΝΤ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Την παραίτηση του από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε ο Ντομινίκ Στρος Καν.

Στην ανακοίνωση παραίτησης μεταξύ άλλων αναφέρει πως προχωρά στην κίνηση αυτή για την προστασία κυρίως του Ταμείου.

Αρνείται τους ισχυρισμούς εναντίον του.

skai.gr

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Στρος Κάν σας λείπει δεν γράφετε λέξη όμως που χτές το βράδι έγινε της Πόπης στο σύλλογο επαγγελματιών,αν είστε αυτό που θέλετε να είστε γράψτε εδώ και τώρα τι έγινε χτες βράδι,αλλιώς παραδεχτείτε ότι είστε σε υπηρεσία για να αποπροσανατολίζετε τον κόσμο.

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη 8:02

Δυστυχώς δεν έχουμε πάρει είδηση τι έγινε εχθές το βράδυ.
Με χαρά περιμένουμε email σου με τα γεγονότα για να το ανεβάσουμε.
Το email μας είναι kamena.voyrla.news@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Αςω μας ενημερώσει κάποιος βρε παιδιά απο τους επαγγελματίες......

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά στον σύλλογο επαγγελματιών? πάρθηκε καμμιά απόφαση?

Ανώνυμος είπε...

δεν λέει κανένας τίποτα. και το σιτε του δήμου δεν γράφει κάτι

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.ΔΗΜΟΣ ΒΑΦΛΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΧΕΧΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ...ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΩΝ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ!ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ!!!!!!ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

Ανώνυμος είπε...

οι προτάσεις ήταν 2 δήμος λακκούβας ή δήμος κουνουπιών

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΛΙΟΜΟΛΙΩΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΜΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΙς ΛΑΚΟΥΒΕς...ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ...ΣΕ ΕΜΑς...ΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!
ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΦΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ...ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ..ΤΟ ΜΥΘΟ!ΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ...ΣΕ ΕΜΑς ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΔΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Ανώνυμος είπε...

Στο Μοντε Κάρλο έρχεστε όμως όλοι για να απολαύσετε όλα τα παραπάνω γιαυτό τα ξέρετε. keep coming.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ...Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ.ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.ΑΓΡΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.ΟΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ΒΟΥΡΛΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΤΟΤΕ ΕΝΩ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΙΟ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΔΗΜΟΣ ΝΗΣΙΟΥ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ...
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΧΕΧ...ΝΤΑΓΚ,ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

...και μετά ξύπνησες!

Ανώνυμος είπε...

και μετά έπεσες από την κούνια και ξύπνησες χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΠΛΟΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΕNA VOURLA DEMOCRACY!!!!!!!!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ??ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΝΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΘΟ,ΕΧΟΥΜΕ ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ?Α.....ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ..!ΤΟΝ ΜΩΛΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ?ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ,ΔΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μιλάς σωστά(εννοώ την τελευταία πρόταση 10.55)

Ανώνυμος είπε...

Σας διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια. Είναι περισσότεροι αυτοί παρά εμείς.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10.55.ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ...!ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΑΣΣΟΥΣ...!ΡΙΞΑΤΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΕΤΣΙ;...ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΛΟΓΚΑΝ "ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ".ΠΡΟΣ 10.47 ΚΑΙ 10.50 ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

εγω είδα σε εφημερίδα αγγελία για οικόπεδο στα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και το τηλ. άρχιζε απο 51...γιατί δεν έγραφε στο Μώλο που είναι ΠΛΕΟΝ τόσο γνωστός!!!

Ανώνυμος είπε...

NTAGK...THN PALEYEIS?ΕΙΜΑΙ Ο 10.55..ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟ!ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΩΜΟΠΟΛΗ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙ...ΠΑΡΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΕΙΔΑ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΕΙΔΑ ΤΙ ΔΙΦΗΜΙΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΟΥΡΛΑ...ΟΥΣΤ ΒΛΑΧΟΙ,ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ....

Ανώνυμος είπε...

Απορία, γιατί δεν έρχονται οι πόρσε στο Μώλο??????

Ανώνυμος είπε...

11.15.ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ...ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ BLOG ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ...
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΕΡΑ...
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

Το καινούργιο νέο είναι, ότι ο Μώλος ζήλεψε τη φήμη των Καμ. Βούρλων και έχει σχέδιο να ξεπεράσει σε τουρισμό και ομορφιά τα Καμ. Βούρλα. Η αρχή έγινε με το όνομα και συνεχίζει στα εύκολα, ξενοδοχεία, γεωτρύσεις για ιαματικά νερά , θάλασσα κ.ά. είναι θέμα χρόνου τα Καμ. Βούρλα να ξεχαστούν και....ΖΗΤΩ Ο ΜΩΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα οτι ενα αδεσποτο ανεβηκε τα σκαλια του δημαρχειου ψαχνοντας το γραφειο του αντιδημαρχου..αληθευει??????

Ανώνυμος είπε...

oνοματάκι έχει το αδέσποτο;;;

Ανώνυμος είπε...

11:48 πμ, Μάϊος 19, 2011 Kai meta xipnises xaxaxaxaxa to allo me to toto to xereis?????xaxaxax

Ζαγγανάς Νίκός είπε...

Λοιπόν επειδή έχω βαρεθεί νά ακούω καί νά απαντάω σέ ανώνυμους παπάρες απευθύνομαι στόν Δήμαρχο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου καί τού λέω γία πρώτη καί τελευταία φορα νά προχωρήσει όπως είχε δευσμευθεί προεκλογικά στήν αλλαγή τής ονομασίας τού Καλλικράτιου Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου μέ όνομα πού θά εκφράζει καί τούς κατοίκους τών Καμένων Βούρλων.
Δήμαρχε η περίοδος χάριτος καί προσαρμογης περασε καί περιμενουμε απο εσένα πλεον εδώ καί τώρα εργα καί όχι λόγια.
Απαιτηση μας ειναι η ονομασία να γίνει πραγματικότητα καθως και πολλα αλλα εργα. Ξεκινατε επιτελους και ας αφήσουν οι μνηστήρες τήν διαδοχη για αργότερα.
Κλείνοντας θά ήθελα νά πώ "μπράβο" σέ αυτούς πού καταψήφισαν τό όνομα Καμένα Βούρλα καί κυκλοφορούν ακόμη ανάμεσά μάς ! ! !

Ανώνυμος είπε...

το όνομα καμένα βούρλα δεν πρόκειται να γίνει πάρτε το χαμπάρι. δε πανα χτυπάει τον ποπό του κάτω όλο το συμβούλιο από τα καμένα δεν φτάνουν τα κουκιά

Ανώνυμος είπε...

υπάρχουν αλήθεια άτομα που καταψήφισαν? δυκολεύομαι να το πιστέψω. Αυτό είναι προδοσία.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ...Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΚΑΝΑ΄??

Ανώνυμος είπε...

Βρε σουξέ ο Στρος Καν, άσχετο, τόσα σχόλια!!!!!!!!!!!καίει το θέμα του ονόματος δήμαρχε! άκου επιτέλους τους πολίτες σου!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, αντιπαρέρχομαι σε ολα τα σχόλια γιατι είστε όλοι για κλάμματ (εκτος του κ Ζαγγανα που είπε μια πολύ ομορφη άποψη).

Φίλε και αγαπητε σχολιαστή (10:01 κλπ)σε παλαιότερη ανάρτηση σε είχα προειδοποιήσει... Σταμάτα να μας τα κάνεις τσουρέκια σε αυτό το μπλόγκ. Είναι το μπλογκ των Καμένων Βούρλων... Και σου ειχα πεί αν θες να βγάλεις τον κομπλεξισμό σου να φτιάξεις δικό σου μπλογκ και να ξεκομπλεξαριστεις ασταματητα... και επειδη σου είπα ξέρω **** *** *** σταματα να γραφεις μ@λακιες για τα Καμένα Βούρλα...

Ο άγνωστος Χ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν μάθαμε τι έγινε χθές στο συμβούλιο των επαγγελματιών. Ξέρει κανείς τι αποφάσεις πήρανε?

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ..,ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ!!!!ΓΟΥΤΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΡΕΜΜΑ ΣΤΟ ΡΕΓΚΙΝΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ [[ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΣΤΡΟΝ ΚΑΝ Η ΕΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΟΧΙ]] ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΠΑΡΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΑΡΑ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ...
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ...ΗΞΕΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ...
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

ουστ....

Ανώνυμος είπε...

ποιός λέει για τον Αγιο Κων/νο μια χαρά παιδιά είναι δεν έχουν κόλμπλεξ.