20 Μαΐου 2011

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου των Επαγγελματιών Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σύλλογος Επαγγελματιών Καμένων Βούρλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 18 Μαΐου συνήλθε η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Επαγγελματιών των Καμένων Βούρλων.

Κατά τη διάρκεια αυτής έγινε η παρουσίαση της διαφημιστικής καμπάνιας που ξεκίνησε ο Σύλλογος με σκοπό να επηρεαστεί θετικά η συνείδηση του καταναλωτή έτσι ώστε να παταχθεί το παρεμπόριο. Ο εκπρόσωπος της διαφημιστικής εταιρίας “AROTRO”, κος Άρης Μαρτάκος παρουσίασε στους επαγγελματίες αφίσες με τέσσερα διαφορετικά θέματα, που σκοπό έχουν την ενίσχυση του υγιούς εμπορίου και την πάταξη του παρεμπορίου. Στη συνέχεια η κα Πόπη Λασπιά παρουσίασε στους επαγγελματίες ένα πρόγραμμα επιδοτούμενων σεμιναρίων για τους εργαζομένους των επιχειρήσεων μέσω ΛΑΕΚ – ΟΑΕΔ.

Πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης τέθηκε η ονομασία του Δήμου. Η πλειοψηφία των επαγγελματιών ψήφισε το όνομα [.....]

Καμένα Βούρλα. Μέσα από την συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των επαγγελματιών, διαπιστώθηκε ότι η ονομασία του Δήμου μας, χωρίς να υπάρχουν προκαταλήψεις, τοπικιστικά και πολιτικά συμφέροντα, αλλά καθαρά με τουριστικά, αναπτυξιακά και αντικειμενικά κριτήρια, συμφέρει να είναι το “brand name” Καμένα Βούρλα. Είναι γνωστό ότι, η υιοθέτηση αυτού του ονόματος για έναν διευρυμένο Δήμο όπως είναι ο σημερινός, μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει για τον τόπο και τους επαγγελματίες όλου του Δήμου διότι, αδιαμφισβήτητα η ονομασία «Δήμος Καμένων Βούρλων» είναι αναγνωρίσιμη παγκοσμίως από το 1964, ως Λουτρόπολη με τις ιαματικές της πηγές, την τουριστική της υποδομή και το φυσικό της κάλλος. Οι επαγγελματίες κατέληξαν σε αυτή την απόφαση χωρίς να θέλουν να υποτιμήσουν τους κατοίκους των όμορων δημοτικών ενοτήτων Μώλου και Αγίου Κωνσταντίνου διότι, δεν υπάρχει κάτι που να τους χωρίζει αλλά μόνο να τους ενώνει για το μέλλον και την ανάπτυξη αυτού του Δήμου.
Σαν δεύτερο θέμα τέθηκε τα τέλη της παραλίας και η καθαριότητα. Η Γ.Σ. αποφάσισε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο κύριο Τετριμίδα Ευάγγελο με σκοπό να συζητηθεί η μείωση των τελών της παραλίας και να δοθεί λύση με το πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων το σαββατοκύριακο.
Τρίτο θέμα που απασχόλησε τη Γ.Σ. ήταν τα διόδια στην Αγ. Τριάδα. Πρόθεση του Συλλόγου είναι η εξασφάλιση στους κατοίκους της Λαμίας, που διαθέτουν εξοχική κατοικία στα Καμένα Βούρλα, κάρτας ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια. Αποφασίστηκε λοιπόν, κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμαρχο κύριο Τετριμίδα να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαμίας κύριο Κοτρωνιά, διότι είναι γεγονός ότι ο δημότης της Λαμίας στηρίζει και ενισχύει την τοπική κοινωνία και αγορά των Καμένων Βούρλων.
Στη συνέχεια και όσων αφορά το θέμα των ΚΤΕΛ, αποφασίστηκε συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Λαμίας με σκοπό την ενημέρωση του για την πιο λειτουργική διέλευση των υπεραστικών λεωφορείων μέσα από τη Λουτρόπολη αλλά και την ανάρτηση πινακίδων με τα δρομολόγια και τις στάσεις των ΚΤΕΛ Θεσ/νίκης, Καρδίτσας, Τρικάλων για την διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση των παραθεριστών.
Επίσης, ο Σύλλογος Επαγγελματιών θα προχωρήσει στη δημιουργία ιστοσελίδας έτσι ώστε οι επαγγελματίες του Δήμου να διαφημίζονται μέσα από αυτή.
Τέλος, το ΔΣ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους επαγγελματίες που παρευρέθηκαν στη δεύτερη κατά σειρά έκτακτη Γ.Σ. και ευελπιστεί στην ταχεία επίλυση των προβλημάτων των μελών του.

Μετά τιμής

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: