25 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ!

Το Ν.Σ. Φθιώτιδας της ΚΝΕ καταγγέλλει το μπαράζ τραμπούκικων επιθέσεων, που έχουν εξαπολύσει το τελευταίο διάστημα στελέχη και μέλη της ΔΑΠ του ΤΕΙ Λαμίας, απέναντι σε μέλη της ΚΝΕ και απλούς σπουδαστές, που συσπειρώνονται στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (Μ.Α.Σ.). Η στιγμή που επέλεξαν, οι θρασύδειλοι τραμπούκοι της ΔΑΠ, για να επιτεθούν δεν είναι τυχαία και άσχετη από το γεγονός ότι σε λίγες μέρες διεξάγονται η Γ.Σ του πραγματικού συλλόγου σπουδαστών και οι εκλογές του.

Στόχος αυτής της επίθεσης ήταν[.....]

να τρομοκρατήσει τους σπουδαστές και τα μέλη του Συλλόγου Σπουδαστών. Το χτύπημα είναι συνέχεια της τακτικής που ακολουθεί εδώ και χρόνια στο ΤΕΙ Λαμίας η σπουδαστική παράταξη της ΝΔ, στήνοντας ουσιαστικά ένα μηχανισμό με τρομοκρατία, ρουσφέτια και εκβιασμούς. Η τρομοκρατία και οι προσπάθειες εκφοβισμού είναι το τελευταίο όπλο που τους έχει απομείνει για να χτυπήσουν όσους αποφασίζουν να σηκώσουν το κεφάλι και να αγωνιστούν ενάντια στη σήψη και τον εκφυλισμό που έχουν επιβάλλει στο σπουδαστικό κίνημα. Αλλά να είναι σίγουροι πως ακόμα και αυτές τους οι προσπάθειες θα πέσουν στο κενό. Οι κομμουνιστές δε λύγισαν ποτέ!!
Φαίνεται περίτρανα πόσο πολύ ενοχλεί η πολιτική σύγκρουσης και ρήξης του ΚΚΕ με τις αντιλαϊκές επιλογές του κεφαλαίου, της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν, ιδιαίτερα σε μία περίοδο όπου τα δικαιώματα και οι ανάγκες του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας βρίσκονται στο στόχαστρο. Επιβεβαιώνουν στην πράξη ποια πολιτική είναι αυτή που μπαίνει εμπόδιο στα συμφέροντα της άρχουσας τάξης και των πολιτικών εκφραστών της, ποια πολιτική είναι αυτή που εκφράζει τις πραγματικές ανάγκες του λαού και της νεολαίας. Είναι φανερό πως οι δυνάμεις της ΚΝΕ και του Μ.Α.Σ είναι οι μόνες που χαλάνε τα σχέδια όσων θέλουν σπουδαστικούς συλλόγους - σφραγίδες, μιας και μόνο αυτές οι δυνάμεις πρωτοστατούν, πραγματικά, στην προσπάθεια αγωνιστικής ανασυγκρότησης του σπουδαστικού κινήματος, τη συμπόρευσή του με το εργατικό- λαϊκό κίνημα.
Καλούμε όλους τους σπουδαστές να βγάλουν συμπεράσματα. Να καταδικάσουν τη μαφιόζικη επίθεση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, να της γυρίσουν την πλάτη, να μην ανεχτούν την επίθεση που διεξάγεται στα δικαιώματά μας, αποδυναμώνοντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και τα φερέφωνά τους μέσα στις σχολές.
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις θεωρούμε τη διοίκηση του ΤΕΙ Λαμίας και προσωπικά τον πρόεδρο του ιδρύματος, καθώς και την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ, συνυπεύθυνους γιατί ανέχονται, αν δεν καλύπτουν, τα φαινόμενα τραμπουκισμού.
Τους προειδοποιούμε: Οι προκλήσεις και οι επιθέσεις δε θα μείνουν χωρίς απάντηση. Οι σπουδαστές με τη μαζική συμμετοχή τους στις διαδικασίες του πραγματικού Συλλόγου Σπουδαστών και με την ενίσχυση των δυνάμεων του Μ.Α.Σ, θα στείλουν μήνυμα τόσο στους "μπράβους" της ΔΑΠ όσο και στους απαθείς θεατές και πολιτικούς καθοδηγητές τους. Η τρομοκρατία δεν πρόκειται να περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: