16 Μαΐου 2011

Ψωνίζουμε από την Φθιώτιδα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τηλεόραση, εφημερίδες και ραδιόφωνα επιστρατεύει το επιμελητήριο της Φθιώτιδας προκειμένου να πείσει τους καταναλωτές του νομού να στηρίξουν την τοπική οικονομία. Με διαφημιστική καμπάνια το κόστος της οποίας ανέλαβε αποκλειστικά το επιμελητήριο προσπαθεί να ανακόψει το κύμα φυγής προς γειτονικές αγορές.

Με τρία διαφορετικά σποτάκια το επιμελητήριο επιχειρεί να δώσει μία ακόμη τονωτική ένεση στους εμπόρους και επιχειρηματίες που διανύουν την πιο δύσκολη περίοδο στα χρονικά. Στο πρώτο σποτάκια το επιμελητήριο καλεί τους πολίτες να μην κλείνουν το μάτι σε άλλες αγορές. Το δεύτερο τους εξηγεί πως εγκαταλείποντας την Φθιώτιδα οι πινακίδες στην Εθνική Οδό γράφουν μαρασμό, ανεργία, λουκέτο.
Τους προειδοποιούν δηλαδή για όλα τα δεινά που θα προκύψουν στο σπίτι τους όταν κάνουν τις αγορές τους εκτός νομού. Το τρίτο σποτάκι είναι αφιερωμένο στην καταπολέμηση του παρεμπορίου. Από την Δευτέρα η αγορά θα κατακλυσθεί επίσης και με σχετικές αφίσες.
lamiastar.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι μου θα ηθελα να διαφωνισω τουλαχιστον με το "καταναλωνουμε " στη Φθιωτιδα και πιο συγκεκριμενα στον Δημο σας .
Για να γίνω πιο σαφης την Κυριακη σε παρα πολύ γνωστή καφετέρια της περιοχής διαπίστωσα οτι ο freddo capuccino εχει 3,80 αλλα και το μοιραίο λάθος της συζύγου μου να προσθέσει σιρόπη απο σοκολάτα να μας κοστίσει 40 λεπτα επιπλέον.
Αναρωτιέμαι αυτοι οι άνθρωποι δεν έχουνε αντιληφθεί σε καιρούς ζούμε?
Είναι δυνατον ο καφες να είναι πιο ακριβός απο οτι στο κολωνακι (το οποιο απευθυνεται σε κοινό πιο ευρωστο οικονομικα).