18 Μαΐου 2011

Απαγορεύουν στους εργαζόμενους στον Δήμο Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου, να διαβάζουν το Blog των Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κύριοι κύριοι του Δημαρχείου.

Εδώ και ένα μήνα περίπου, η πρόσβαση στο blog των Καμένων Βούρλων έχει διακοπεί, στο κτήριο του Δημαρχείου που βρίσκεται στην έδρα, στα Καμένα Βούρλα.

Δεν ξέρω αν οφείλεται σε
υπερβάλλον ζήλο κάποιου υπαλλήλου
απλή άγνοια
εντολή ‘άνωθεν’
ή δεν ξέρω τι άλλο … αλλά, αυτές τις πρακτικές δεν τις εφάρμοζε ούτε ο Μάκης.

Το γνωρίζει ο Δήμαρχος? Το γνωρίζετε κύριοι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι?? συναινέσατε σε αυτή την πρακτική?? αν δεν το γνωρίζατε μέχρι σήμερα, θα πάρετε θέση?

Να σας θυμίσω ότι αυτές τις συνήθειες (του να κόβουν blogs) τις εφαρμόζουν σε τριτοκοσμικά καθεστώτα αλλά και στην Κίνα.

Μην ακούσω ότι το κάνατε για λόγους παραγωγικότητας, γιατί το blog για να το διαβάσεις κάθε ημέρα, δεν θέλεις πάνω από 5 λεπτά.
Εκτός και αν φτάσατε την παραγωγικότητα των υπαλλήλων σε υψηλότερα επίπεδα.

Σας καλώ να επαναφέρετε την πρότερη κατάσταση, και να δώσετε την δυνατότητα στους εργαζόμενους στον Δήμο να διαβάζουν το Blog.

Με τιμή
O Blogger

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Είναι τραγικό!!!! Κωμικοτραγικό για την ακρίβεια... Μου άρεσε που έλεγες χουντικο το καθεστώς του Μάκη... Τωρα πρέπει να βρούμε όνομα για το καθεστώς του Τετριμίδα...

Πάντως πέρα από την πλάκα΄έμαθα μια κουβέντα που έγινε μεταξύ του κ. Αντιδημάρχου μας, ο οποίος ζητούσε να μην του ασκήσουν αντιπολίτευση κάποια μέλη των συλλόγων!!! Αν όντως αληθεύει πραγματικά λυπάμαι διότι πρέπει να μάθει οτι μόνο μέσα απο την αντιπολίτευση και από την κριτική του κόσμου θα γίνει και αυτός και δημοτική αρχή καλύτεροι!!! Τέλοσπάντων, καλοκαίρι έρχεται και πολλά θα έχουμε να λέμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς κάποιος την έχει στήσει στον Τετριμίδα. Αποκλείεται να έχει δώσει τέτοια εντολή ο Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ το ίδιο πιστεύω ο τέτρι δεν ξέρει από αυτά. να δούμε τώρα που έμαθε θα κάνει τίποτα;;;

Ανώνυμος είπε...

προβοκάτσια είναι

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να υπάρχει τυχαίο γεγονός και να μην έχει γίνει συνειδητά.
Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Να φιλτράρουν το facebook το καταλαβαίνω αλλά τα μπλόγκς? τσ τσ τσ τσ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10.51 ποιος απο τους αντιδημάρχους ήταν , ο Μακρυνίτσας που τα έλεγε αυτα? Γιατί αν ήταν αυτός να του θυμίσω τα δικά του!

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει γενικό κλείδωμα των blogs, όχι μόνο του παρόντος...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ BLOGGER,ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ PC ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ.ΤΟ 7ΜΙΣΑΩΡΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ BLOG,O KΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΟΠΩΣ Κ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΟΥ,ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΦΙΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7: 02 κ εμείς που δουλεύουμε σε ιδιωτικές κ μεγάλες εταιρείες μας προτρέπουν να διαβάσουμε είτε θετικά είτε αρνητικά σχόλια στο διαδικτυο για την εταιρεία μας. Δεν είναι θέμα χαζολογηματος η κουτσομπολιου ΑΛΛΑ θέμα ενημέρωσης κ διόρθωσης τυχόν λάθος χειρισμών μας

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη – σχολιαστή 7:02

Προφανώς εργάζεσαι στο δημόσιο, και κατά πως φαίνεται στον Δήμο.
Επίσης, προφανώς συμφωνείς με αυτή την πρακτική, του να κοπούν τα blog, μιας και υπεραμύνεσαι της ιδέας.

Το τι σημαίνει ακριβώς η φράση σου ‘στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες …’ (Αν…, που ΔΕΝ ισχύει) μου δημιουργεί μερικά ερωτηματικά και βοήθησε με σε παρακαλώ.

Α)Βάση ποιάς κανονιστικής απόφασης – οδηγίας ή έστω εγκυκλίου του ευρύτερου δημόσιου τομέα, εφαρμόστηκε αυτή η πρακτική (για τα blogs) στον Δήμο?
Β)Αν δεν υπάρχει έγγραφη οδηγία από την κεντρική διοίκηση, την εντολή μήπως την έδωσε ο ίδιος ο Δήμος εκπροσωπούμενος από τον ίδιο τον δήμαρχο η κάποιο αντιδήμαρχο??
Γ)Μήπως τελικά αυτή η ενέργεια αποτελεί υπερβάλλον ζήλο ή κατ ιδίαν σκέψεις κάποιου υπαλλήλου, με κατά βούληση ενέργειες, σύμφωνα με την δικιά του ηθική, συμφέροντα η σκέψεις?
Δ)Κόπηκαν μόνο τα blogs ή και το FaceBook πχ ??? Το YouTube κόπηκε ?? (μπορώ να απαριθμήσω χιλιάδες sites τέτοιου τύπου)

Πάμε παρακάτω.
Έχει υποβληθεί η απαγόρευση σε όλους τους υπαλλήλους ??? (ανεξαιρέτως)
Αν όχι, με ποιο κριτήριο κόπηκε σε αυτόν και όχι στον άλλον? Ποιος το καθορίζει και κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους στο αν θα έχουν το α η το β site?

Και για να μην μακρηγορώ, στην τελική βρε αδερφέ, κάποιος υπάλληλος έκανε αυτό που του κατέβηκε ή υπήρξαν νόμιμες διαδικασίες???

Τέλος, και για μην κουράσω άλλο, ο ‘αρμοδιότερος’ να δώσει τέτοιες εντολές ήταν ο Μάκης που σε αυτό το blog τον στολίζαμε ανελλιπώς και τον αποκαλούσαμε καουμπόι.
Αλλά, δήμαρχος τώρα είναι ο Τετριμίδας ….

Φιλικά ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

μμ καλά ίδρωσε το αυτί τους στο δημόσιο. αμα τους κόψουνε το ιντερνετ θα δουλέψουνε αμ δε σφάξανε

Ανώνυμος είπε...

To zoo.gr το έκοψε ; Θυμάμαι μια υπάλληλο να περνάει τον ελεύθερο της χρόνο σε κάποιο ήρεμο γραφείο του Δήμου μας. Σε άλλο Δημαρχείο πιο βόρεια της Λαμίας μια άλλη που ελιωνε στην φάρμα του facebook με ρώτησε εάν ξέρω κανένα tip να μαζεύει πόντους .

Ρε τα κουρασμένα κορμια!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν έρχεσαι να μας τα δείξεις τα ήρεμα γραφεία μίστερ φωστήρα που ξέρεις όλη τη φθιώτιδα; χου ρε...

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος δεν έδωσε καμία εντολή