15 Μαΐου 2011

Έλεος με τα κουνούπια

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Μα καλά, εσείς από το δημαρχείο δεν βγαίνετε καθόλου έξω ; δεν βλέπετε τι γίνεται με τα κουνούπια; γιατί φτάσατε την κατάσταση σε αυτό το σημείο; γιατί δεν μεριμνήσατε να γίνουν ψεκασμοί όπως κάθε χρόνο; κάντε τι πρέπει να κάνετε γιατί θα σας πάρει ο διάολος όλους. Θα σας δέρνει ο κόσμος σε λίγο όταν θα βγαίνετε έξω. Μας έχουν καταφάει τα κουνούπια στούκας. Δεν ξέρω ποιανού ευθύνη είναι, κάθε χρόνο είχαμε κουνούπια αλλά φέτος παράγινε το κακό. Μου έχουν κάνει τα πόδια άλλο τόσο. δείτε την φωτογραφία και εσείς για να καταλάβετε.
A.X.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο πεζοδρόνιο απέναντι απο την είσοδο της γαλήνης αυτην την στιγμη υπάρχει μια σκοτωμενη γατα παρατημενη διπλα απο έναν κάδο σκουπιδιων. Είναι ασχημο θέαμα για τους διερχόμενους αλλα και εστία μόλυνσης. Παρακαλώ κάπιος απο τον δήμο ας ενδιαφερθεί είναι ασχημη εικόνα για τον δήμο μας!

Ανώνυμος είπε...

Ο ιός του δυτικού νείλου είναι πολύ κοντα!!! ΤΑ κουνουπια έρχονται κατα εκατοντάδες στα Καμένα Βούρλα! Δεν μπορείς να σταθεις το βράδυ!!!

ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

να καταθέσουμε μαζικά μήνυση σε όποιον είναι υπεύθυνος για την καθυστέρηση ψεκασμού με αιτιολογία την παράβαση καθήκοντος και αδιαφορία σε θέματα υγείας

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΟΣΧΟΣ! Αν δεν μπορούν να καταπολεμήσουν τα κουνούπια σε ένα τουριστικό μέρος, δεν αξίζουν να είναι ΆΡΧΟΝΤΕΣ αυτού του τόπου!