15 Μαΐου 2011

Της λακούβας το κάγκελο … στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Προς Δημοτική Αρχή

Είδα και απόειδα,
όλο μπάπα μπουπα στις λακούβες με το αυτοκίνητο, το έχω σπάσει.

Θα σας φέρω τον λογαριασμό από το συνεργείο που θα αλλάξω τις αναρτήσεις να τον πληρώσουμε μαζί.

Ξεκίνησα να φωτογραφίσω τις λακούβες, και τις ανωμαλίες του δρόμου στα Καμένα Βούρλα και απελπίστηκα. Μόνο μια θα ανεβάσω, αυτή μπροστά από το δημαρχείο που πέφτετε μέσα και εσείς καθημερινά.

Μα είναι ρε παιδιά δυνατόν???
Περσσότερο λακούβα υπάρχει παρά δρόμος.

Τι σκοπό έχετε ??? θα κάνετε κάτι, ή και αυτό θα το βάλουμε στο πενταετές ???

Για κοιτάξτε το, το θέμα γιατί δεν βγαίνει καλοκαίρι έτσι …

Η φωτογραφία για του λόγου το αληθές …

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε φιλε ολα τα στραβα που αφησαν οι προηγουμενοι διοικουντες θελετε να γινουν μεσα σε ενα καλοκαιρι ελεος.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΕΤΡΙΤΣΕΠΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΩΛΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΧΑΛΑΕΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΤΡΩΣΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΚΑΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ-ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ........... ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΡΥΩΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τις λακούβες έχει παραγίνει!!!!!! Δείξτε λίγο έλεος!!!

Δεν είναι δυνατόν να θέλουμε κόσμο στα Καμένα και να περνάνε μέσα από την Γερ. Βασιλειάδη (τον κεντρικό μας δρόμο) και να σπάνε τα αυτοκίνητα τους...

Φτιάξτε μόνο την κεντρικη οδό! Τουλάχιστον οι περαστικοί θα το εκτιμήσουν!

Ανώνυμος είπε...

Για κάτσε ρε φίλε, γιατί μόνο την κεντρική οδό. Γιατί πρέπει να προσέχουμε μόνο τους περαστικούς. Να φτιάξουν όλες τις λακούβες. Ας ξεφύγουμε από την νοοτροπία ότι είμαστε μόνο γκαρσόνια των περαστικών και ας αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής καταρχήν των κατοίκων.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΔΙ ΟΡΘΙΟ 5.11 ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009...
ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 5.52...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ,ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΣΕ 5...ΕΛΕΟΣ!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΑΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕς?ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ?ΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...Ο ΚΕΝΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΤΟΝ ΣΤΡΩΣΕΙ?ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!ΤΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ...ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν 7.41 άκου προσεκτικά! Η θητεία τους θα είναι 3,5 χρόνια και όχι 5! και ναι έχω απαιτήσεις να φτιάξουν τον κεντρικό δρόμο και όλους τους υπόλοιπους εδώ και τώρα! κατάλαβες? Το απαιτώ!!!! τελείωσε η περίοδος προσαρμογής! Αλήθεια στον προϋπολογισμό τι έργα υποδομής προϋπολογίστηκαν για τα Καμένα???? εεεε????

Ανώνυμος είπε...

9:12 δεν απαιτείς!!! με 70000 χρωστούμενα από τους μαγαζάτορες θα στρωθεί μόνο ένας δρόμος!!! ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΧΙΤΟΦΡΑΠΕΔΑΔΕΣ: Η ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ!! Κανένας άλλος!! πάρτο πρέφα όσο πιο σύντομα μπορείς!!1

Ανώνυμος είπε...

Απαιτώ γιατι απλά ΜΠΟΡΩ!!!
Και στην τελική το χρήμα δεν το διαθέτουν μόνο οι μαγαζάτορες... και αυτό που λέω βάλτο λίγο στο μυαλό σου! Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος δήμος μοιράζει καινούργια αμορτισέρ και ζάντες για κάθε τύπου αυτοκινήτου γιατί δεν συμφέρει πλέον να κλείσουν τις λακούβες γιατί είναι άπειρες. Προσοχή μπροστά στο πέτρινο σε λίγο καιρό θα πέσει και η γέφυρα. χα χα