15 Μαΐου 2011

Η συμμετοχή του Δήμου μας στην 45η έκθεση Λαμίας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Καταπληκτική δουλειά έχει γίνει με το περίπτερο του Δήμου μας στην 45η έκθεση Λαμίας.

Μπράβο στους εμπνευστές, συντελεστές και εκθέτες.


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, πολύ καλή παρουσίαση των επιμέρους δήμων, καλό στήσιμο των προιόντων, άριστη οργάνωση παρά την πρώτη φορά που γίνεται. Όμως ένα πράγμα χάλασε όλο αυτό το ωραίο δημιούργημα. Δήμος Μώλου-Αγ. Κων/νου. Αυτό δεν είναι όνομα για συμμετοχή σε εκθέσεις. Και σκεφτείτε να θέλουμε να συμμετέχουμε και σε διεθνείς εκθέσεις. Αυτό πρέπει να αλλάξει και μάλιστα σύντομα. Όνομα σύντομο, αναγνωρήσιμο, εύηχο, με αναπτυξιακή δυναμική.

Ανώνυμος είπε...

Καλή αλλα συχωριανοί αφήστε τα καραγκιοζιλίκια με το όνομα και καλό ειναι να παραιτηθούν οι καμενοβουρλιώτες σύμβουλοι που δεν ψήφισαν όνομα Δημος Καμένων Βούρλων και τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

14/5/2011-Εγκαίνια στην έκθεση Λαμίας. Εγκαίνια στην κατρακύλα των Κ. Βούρλων.
Εγκαίνια σε μια νέα εποχή υποβάθμισης των Κ.Βούρλων.
Το περίπτερο του Δήμου Μώλου-Αγ.Κων/νου με αγροτικά εκθέματα και φωτογραφίες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια προσαρμόζοντας τα Κ.Βούρλα στα δεδομένα του Μώλου αντί ο Μώλος να ανέβει ένα σκαλοπάτι για να φθάσει το επίπεδο των Κ.Βούρλων. Χωρίς όραμα, χωρίς σχεδιασμό, χωρίς μεράκι αλλά το κυριότερο χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει οι νέοι Δημοτικοί άρχοντες την βαρύτητα του ονόματος Κ.Βούρλα.
Έπεται συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ???????????ΧΑΧΑΧΑ...ΚΑΛΟ!ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 50 ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΩΝ...
ΔΕΥΤΕΡΟΝ....ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΟΥΜΑ????????ΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ..

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς έχουμε μπλέξει με χωριάτες που δεν καταλαβαίνουν τι θα πει λουτρόπολη και τουριστική ανάπτυξη. Μόνο απο ελιές και καρπούζια ξέρουν,που είναι πολύ ωραία να τα πουλάνε στην λαική των Καμένων Βούρλων. Με τέτοιο όνομα δήμου πού πάς ρε Καραμήτρο???????????

Ανώνυμος είπε...

μη ξεφτιλίζετε τη 1η συμμετοχή στην έκθεση ρε γαμώτο....

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩΙΣΤΕς ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΤΟΠΙΚΙΣΤΕς ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΕΙς...ΧΑΡΑΡΩΣΤΕ ΡΕ...ΔΝ ΕΞΕΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ...ΟΣΟΙ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ,ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΜΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕς...ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ...ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΧΩΡΙς ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΤΕ...ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ...ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΠΟΥΜΕΝΟς ΦΙΛΟς...ΜΗΝ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑς ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ Ε4ΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ??ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ?ΤΟΤΕς ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ..ΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ?ΑΠΟΛΥΤΩςΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕς ΠΤΩΤΟΒΟΥΛΙΕς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ...ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑς ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

7.47 τι θα πει χωρίς να την αξίζετε την έδρα? κιεγώ σου λέω πήρατε το όνομα χωρίς να το αξίζετε. Σας είναι τοσο δύσκολο να καταλάβετε ότι τα Καμένα Βούρλα είναι η 'πρωτεύουσα' του δήμου και πρέπει να ακούγεται και να προβάλλεται?

Ανώνυμος είπε...

προτείνω να ηρεμήσετε και οι 2.. η προσπάθεια εξισορρόπησης από το υπουργείο ονομάτων και εδρών σε όλη την ελλάδα αυτά προκάλεσε! και στη τελική ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν αφηνεται τους γαμους και τα πανηγυρια και να πατε να καθαρισεται το ρεμμμα στο χωριο μου μην μας φανε τα κουνουπια [[[αλλα γιατι να πετε στο ρεγγινι αφου στην εκθεση εχει ποιο μεγαλο φαγωποποτι]]
ο ρεγκινιωτης