08 Νοεμβρίου 2010

Θα έχει ενδιαφέρον η ερχόμενη Κυριακή ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή ανγνώστη

Καλημέρα σας, συγχαρητήρια καταρχήν σε όλους τους υποψηφίους για τον προεκλογικό τους αγώνα και την προσπάθειά τους. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος και συνδυασμού. Θα ήθελα να αναλύσουμε κάποια δεδομένα που μας έδειξαν οι κάλπες. Κατ'αρχάς είδαμε πως ο Αντωνίου είναι ο κυρίαρχος των Καμένων Βούρλων με (1355+) ως τώρα και ακολουθεί ο Τετριμίδας με 990+ και ο Παταργιάς με μόλις 432+. Το ίδιο σκηνικό και στον Άγιο Κωνσταντίνο με τον Αντωνίου να λαμβάνει 894+, τον Τετριμίδα 615+ και τον Παταργιά με 552+. Στον Μώλο όμως έχουμε ολική αλλαγή σκηνικού με τον Τετριμίδα κυρίαρχο να λαμβάνει 1371+, τον Παταργιά 2ο με 1150+ και τον Αντωνίου 3ο με 962 σταυρούς.

Και εδώ πιστεύω πως έχει νόημα να σταθούμε γιατι τα 2 προηγούμενα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα για διαφόρους λόγους. Ο Μώλος μας έδειξε πως ψήφισε με καθαρά τοπικιστικά κριτήρια αφού έδωσε 2521+ απο τους 3483 που ψήφισαν συνολικά τους 3, σε ντόπιους υποψηφίους Δημάρχους. Ένας αριθμός ψήφων δηλαδή που είναι ικανός να υπερβεί την άνετη επικράτηση Αντωνίου σε Καμένα-Άγιο. Άρα ρόλο ρυθμιστή καλούνται να παίξουν οι ψηφοφόροι Παταργιά που το ποσοστό του, πέρα από την πλάκα δεν έιναι μικρό. Από την άλλη, οι "χαλαροί" εν δυνάμει ψηφοφόροι Αντωνίου και πολέμιοι Τετριμίδα (οι μισοι σχεδόν Μωλιώτες έριξαν Παταργιά), θα συσπειρωθούν ακόμα περισσότερο, κάτι που είναι θετικό για τον ίδιο.
Απο την άλλη οι περίπου 1000 ψηφοφόροι Παταργιά από Άγιο-Καμένα, έχω την αίσθηση οτι οι μεν του Αγίου Κωνσταντίνου, θα μετακινηθούν κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον Αντωνίου επίσης για διαφόρους λόγους και οι δε των Καμένων Βούρλων πιστεύω πως θα μοιραστούν αναλογικά στους 2 πρώτους. Ακόμη θεωρώ, πως το ποσοστό της αποχής (περίπου 27%) θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα. Οριακά το βλέπω γύρω στο 30%.

Εν τέλει όμως βλέπουμε οτι οι Μωλιώτες ψηφοφόροι που στήριξαν τους 3 είναι 3483 έναντι 2377 των Καμενοβουρλιωτών και 2061 του Αγίου Κωνσταντίνου. Ικανότατο ποσό ψήφων για να παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή. Και η ερώτηση των Μωλιωτών Παταργιά είναι: Να πάμε στον Αντωνίου μιας και τον Τετριμίδα δεν τον γουστάρουμε ή στην μία ευκαιρία που μας δίνεται να βγάλουμε "δικό μας" δήμαρχο να την πετάξουμε; Η απάντηση την Κυριακή.

Όπως και να έχει, θα έχει ενδιαφέρον η ερχόμενη Κυριακή στα Καμένα Βούρλα και σίγουρα θα χρειαστεί γερά νεύρα και δυνατό στομάχι. Καλή επιτυχία σε όλους λοιπόν και καλή δύναμη στον νικητή να κάνει όσα περισσότερα μπορεί από αυτά που είπε...ή δεν είπε!

Πάνος Ι. Μπαλτάς

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα παραπάνω στοιχεία είναι από το επίσημο site του ΥΠ.ΕΣ και αναφέρονται στο 97,14% της ενσωμάτωσης δηλ. στα 34/35 τμήματα όπως αυτά τα πήρα στις 08/11, ώρα 10:00πμ.


Πάνος Ι. Μπαλτάς

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ. ΣΥΜΦΩΝΩ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΝΙΚΗ. Ή ΜΑΛΛΟΝ...ΤΡΙΑ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ,ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ...ΑΞΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ συμφωνώ με την ανάλυση. Εκτιμώ δε, ότι η σύμπραξη Παταργιά – Τετριμίδα είναι αναπόφευκτη γιατί τα πολιτικά γραφεία που στηρίζουν Αντωνίου και Παταργιά είναι θανάσιμοι εχθροί.

Ανώνυμος είπε...

Σταικουρας- Γιαννόπουλος ε;

Ανώνυμος είπε...

[ΣΤΑΙΚΟΥΓΑΣ]..

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΓΑ. ΤΙΙΙΙ...

Ανώνυμος είπε...

επισπεύδεται η κατασκευή γαλαξία στο εμπορικό κέντρο του... αεροδρομίου!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα είστε ολοι σας απαιχτοι. Φοβερό και καυστικό χιούμορ.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ωραια η αναλυση αλλα αγαπητέ μου φίλε οι μωλιωτες ψηφισαν τοσο τοπικιστικα οσο και οι καμενοβουρλίωτες. Αυτο δείχνει η αναλυση σου αλλα αυτο που δεν λεμε ειναι η γραμμη που περναει στον Αγιο να μην ψηφισουμε τον Τετριμιδα γιατι θα μας παρει τα παντα . Ελεος βρε παιδια!!! Λες και αν βγει ο Αντωνιου θα μας δωσει τα παντα εδω στον Αγιο. Οσον αφορα την πεντε ΑΕ εχετε απολυτο δικιο και καποιοι νομιζω οτι ειδοποιησανε μεγαλοδιμοσιογραφο να το ερευνησει.

Ανώνυμος είπε...

την ερχόμενη κυριακή έχει προγραμματιστεί η προσγείωση 100 τσάρτερ με ετεροδημότες στο διεθνή αερολιμένα Μώλου!!! χοχοχοχοχο!!!

Ανώνυμος είπε...

ζεύξη μαλιακού με εύβοια και αεροδρόμιο πάνω στη γέφυρα!!! καλό εεε;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ Κ.Β?? ΓΙΑΤΙ, ΕΔΩ, ΕΘΕΑΘΗ Ο ΑΛ Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιορτή τσιπούρας θα κάνει ο Δήμος του χρόνου άραγε.

Ανώνυμος είπε...

Τα φίδια δάγκωσαν την γλώσσα τους εχθές και φαρμακώθηκαν!!!!!

Ραντεβού την άλλη Κυριακή που θα χάσετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλαράκια παραδεχτείτε το ο Αντωνίου είναι μάγκας και το απόδειξε.Μπορεί να πείτε ότι θέλετε αλλά κρατάτε και ένα επίπεδο μωρέ,καταντάτε κυρακατίνες. Εδώ και δυο μήνες λυσσάξατε,ξεπέρασε κάθε όριο κακότητας και κόμπλεξ η συμπεριφορά σας.Πότε ακόμα κατήφορο θα κατεβείτε,ως τη θάλασσα μήπως ; θα πνιγείτε βρέ.
Εγώ λέω αυτόν θέλει ο λαός για δήμαρχο και να το δεχτούμε γιατί η δημοκρατία μας θέλει ανωτερότητα ψυχής και εσείς συμπεριφέρεστε σαν άνθρωποι με κατώτερα ένστικτα.Αμα ήταν στο χέρι σας μωρέ τανκς θα κατεβάζατε για να αποκλείσετε τον Μάκη να βγεί έξω,αυτή είναι η δημοκρατία σας,η χούντα ηταν πιο δγημοκτική από εσάς

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν Τα παζάρια Πατατίας και Τσώκος ζητήσαν είδη 50.000€ από τον Αντωνίου.
Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι του Πατατιά στην απέξω......ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ !!!!!!
νεροκουβαλητές των Λαμόγιων.

Ανώνυμος είπε...

Τα πήρε από Τον Σταινούρα και τώρα πάει αντίθετα στον Αντωνίου.

Ανώνυμος είπε...

ήμουνα υποψίφιος με τον Πατατιά.
Ευτυχώς που δεν εκλέχθηκε το Λαμόγιο.
Την δέυτερη Κυριακή θα ψηφίσω Τετριμίδα σίγα να μην αφήσω τα Αρπακτικά να τα κονομάνε πίσω από την πλάτη μου.

Ανώνυμος είπε...

προς 3:48 τα τανκς έρχονται στο μυαλό από το χουντικό τρόπο που αντιλαμβάνεται ο υποψήφιος που υποστηρίζεις τον όρο ΄΄ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ΄΄..γκεγκε;

Ανώνυμος είπε...

στρατηγέ βγες και μίλα τώρα για τις συναλλαγές που έγιναν γιατί αν μιλήσεις μετά όντας χαμένος δε θα σε πιστέψει κανείς!! και επειδή δε μπορεις να το παιξεις αυτό το παιχνίδι βγάλτα στη φόρα όλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας: ο λαός έχει πάντα την διοίκηση που του αξίζει. Έτσι ο Αντωνίου είναι αυτό που μας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

αυτό αξίζει σε όσους γουστάρουν το θεαθήναι: λιζαρισμένα S8, μοχίτο με 9 ευρώ στο κολλητό, αεροδρόμια, στρατηγικά λιμάνια!! διακρίνω μια αιθάλη στο χώρο κατασκευής του αεροδρομίου, μάλλον είναι από το πολύ ΑΝΘΡΑΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ή8ελα μέσα απ'ο την καρδιά μου να ευχαριστήσω τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ γιατί μου επιβεβαίωσαν (υπενθύμισαν μπορω να πω) για ΑΚΟΜΑ μια φορά το πόσο τομάρια είναι οι παλαιότεροι Έλληνες και πόσο τομάρια προσπαθούν να κάνοθν και τα ίδια τους τα παιδιά... Οι υπόλοιποι νέοι Έλληνες με την αδιαφορία τους "δείχνουν" πάρα πολλά από αυτά που πρεόξειται να συμβούν στο μέλλον... Μακάρι να μην με διαψεύσουν. Μακάρι να μην "λυγίσουν" και αυτοί στους πειρασμους...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τα ανωτέρω. Έχουμε βαλθεί να βαφτίζουμε την κάλπη... ΟΑΕΔ! Μέσα σ'όλα, μη ξεχνάμε ότι οι απλοί, ταπεινοί πωλητές του super market, με την αδιασάλευτη προσοχή που τους επιδεικνύει η ψευδή κι ο γκάνκστερ, εξελίσσονται σε σημαίνοντα πρόσωπα για τον τόπο.Αποκτούν θέσεις σε δημόσια αξιώματα κι ευτυχώς, χάριν στη δια βίου μάθηση του εκβιασμού και του εξαναγκασμού, έχουν ελπίδες κι αυτοί μια μέρα να γίνουν δήμαρχοι!