27 Νοεμβρίου 2010

Να φύγετε κύριε … να πάτε αλλού !

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Άνω κάτω λόγω Ντόρας!!
Κάλεσμα της ΝΕ στους ταλαντευόμενους να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν.
Πιάνει δουλειά το πειθαρχικό.

Δεν γίνεται να πατούν σε δύο βάρκες όσοι θέλουν και με την Δημοκρατική Συμμαχία να πορευτούν και δεν αποφασίζουν να αποχωρήσουν από την Ν Δ !!

Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας Βίβιαν Αργύρη ξεκαθάρισε μέσα από τον FM-1 96,2 πως στην συνεδρίαση της ΝΕ κλήθηκαν ακόμη και μέλη της που παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα του πολιτικού εγχειρήματος της Ντόρας Μπακογιάννη να ξεκαθαρίσουν την θέση τους με δημόσια δήλωση και να σεβαστούν το καταστατικό του κόμματος .

Η επίκληση αυτή σε μία των περιπτώσεων αμφισβητήθηκε έντονα με την φράση « και τι είναι το καταστατικό, χαρτάκι είναι, δεν υπογράψαμε και συμμετοχή απλά παραβρεθήκαμε κάτι που δεν απαγορεύεται από πουθενά».

Η κα Αργύρη όμως επέμεινε πως όταν παραβρίσκεσαι στην ιδρυτική διακήρυξη ενός κόμματος , όντας στέλεχος άλλου οφείλεις να πράξεις το σωστό πολιτικά και ηθικά: Εξηγείς δημόσια τι θέλεις και που το πας. Και αν αυτό δεν γίνει τις επόμενες μέρες τον λόγο θα έχουν τα αρμόδια καταστατικά όργανα και εν τω προκειμένω το πειθαρχικό συμβούλιο του κόμματος.

www.lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: