16 Νοεμβρίου 2010

Νέες βολές κατά Σταϊκούρα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

από τον πρώην υφυπουργό Θανάση Γιαννόπουλο!
"πέρασε η εποχή Καλαντζή - Ευταξία"
"Δεν νομίζω να έχει παράπονο από εμένα ο Θανάσης Χειμάρας, τον βοήθησα οσο μπορούσα,αλλού πρέπει να δει τι εφταιξε στην απροσμενη για εμένα αποτυχία του να εκλεγεί περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος" δηλώνει μεσα απο το κε ντρικό δελτιο του FM-1 ο βουλευτης Φθιώτιδας Θανάσης Γιαννόπουλος απαντώντας και στις αιχμηρες δηλωσεις του κ.Χειμαρα το βραδυ της περασμένης Κυριακής περι υπονόμευσης του απο βουλευτες και κομματικα στελέχη της Ν.Δ.

Ο πρωην υφυπουργος είπε οτι εχει γινει δέκτης και κατηγοριων για την σταση του πατρος Σταϊκούρα στις δημοτικες εκλογες που διατυπωθηκαν τοσο απο τον δημαρχο Καμενων Βουρλων Μακη Αντωνίου οσο και απο τον υποψήφιο Δημαρχο Στυλίδας Δημήτρη Κατσικονούρη αναφορικα με παρεμβασεις του κ.Σταϊκούρα ειτε με την στηριξη αλλων υποψηφίων ,ειτε με παρεμβασεις του στην εκλογική διαδικασία η στην συγκρότηση ψηφοδελτίων!

"Γνωρίζω οτι το συγκεκριμμενο προσωπο δημιουργει πολλά προβλήματα στην περιοχη μας αλλα ας αντιληφθει οτι τα πραγματα τωρα εχσουν αλλαξει στη Ρηγίλλης και δεν περνανε πολιτικες του τύπου Ευταξιας κατα Καλαντζή της δεκαετιας του 60".τονισε ο κ.Γιαννόπουλος.

lamiafm1.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΚΑΡΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΧΕΙΜΑΡΑ.ΓΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ?ΚΑΙ ΑΣ ΨΑΧΤΕΙ Ο ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΕΨΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Ο.Δ.Ε.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΑΣ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΛΩΡΙΝΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ [ΕΠΙΛΗΞΗ] ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ Η ΜΙΝΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΟΝΑΝ.ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

μας ζάλισες με τα ονόματα φίλε!! δε σου αρκεί ότι απλά έπρεπε να τιμωρηθεί για την αλαζονεία, τον κακό εγωϊσμό του τις απειλές και το εν γένει χουντιλίκι που τον διέκρινε;

Ανώνυμος είπε...

geia soy GIANNOPOYLE ADEKASTE...
POY EXEIS KANEI TO LAIKO NOSOKOMEIO MAGAZAKI SOY KAI GRAFEIO POLITIKWN SKOPHMOTHTWN.
OYST

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά ρε πάτε καλά;; αφού ο στάικ στήριξε ανοιχτά τον υποψήφιο του πασοκ στα κβ, το ξέρουν και οι πέτρες αυτό. πού ξαναακούστηκε αυτό;;; βουλευτής της νδ να στηρίζει πασοκ;;; πρέπει να του κoψει τα αρχ@@@ ο σαμαράς αλλιώς εγώ δεν ξαναψηφίζω νδ τέλος

Ανώνυμος είπε...

αυτό σε μάρανε ή η ανυπαρξία της νδ που δε κατέβασε καν υποψήφιο με τα γνωστά παρεπόμενα; αλλά εσείς θέλατε τον υπερκομματικό δικτάτορα!! ξύδι για να επουλωθούν οι πληγές!!

Ανώνυμος είπε...

βρε λεσια οσο και να λυσαξατε τα καμμενα βουρλα δεν μπορεσατε να τα παρετε συβουλοι του μωλου ειστε ολοι γιαυτο σας φτυνει ολος ο κοσμος.

Ανώνυμος είπε...

;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά απορώ γιατί άτομα σαν τον Χειμάρα και τον Αντωνίου, που όλως τυχαίως δεν χαίρουν και ιδιαίτερης εκτίμησης απο μεγάλη μερίδα πολιτών, τα βάζουν με τον Σταϊκούρα και με τον κάθε Σταϊκούρα επειδή δεν επανεξελέγησαν. Δηλαδή εαν αύριο ο Σταϊκούρας δεν επανεκλεγεί, θα του φταίνε ο Αντωνίου, ο Χειμάρας, ο Γιαννόπουλος κλπ; Ας είμαστε λίγο σοβαροί. " Όπως έστρωσε ο καθένας θα κοιμηθεί ".......

Ανώνυμος είπε...

Ο αδέκαστος κ. Γιαννόπουλος....Χειρουργεί και πληρώνεται σε ψηφάκια. Συμφέρει και λόγω κρίσης!!!!!