13 Νοεμβρίου 2010

Τετριμίδας - Το Λύκειο δεν είναι βαγόνι να μεταφέρεται δεξιά και αριστερά, θα μείνει στα Καμένα.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από την ομιλία του Τετριμίδα στο Καμένα Βούρλα την Παρασκευή 12/11 διαλέγουμε αποσπάσματα που έκαναν εντύπωση και τα παραθέτουμε προς ενημέρωση σας.

Κάποιοι με κατηγορούν ότι είπα, ότι θα πάρω την έδρα του δήμου από τα Καμένα Βούρλα και θα την πάω στον Μώλο, λάθος κύριοι, η έδρα θα παραμείνει στα Καμένα Βούρλα. Προφανώς παρανόησαν κάποιοι, εγώ είπα ότι θα μεταφέρω το γραφείο του δημάρχου από την καφετέρια στο δήμο.

Ξεκαθαρίζω. Το Λύκειο δεν είναι βαγόνι να μεταφέρεται δεξιά και αριστερά. Το Λύκειο ανήκει στα Καμένα Βούρλα και εδώ θα μείνει. Το μόνο που θα κάνουμε και που δεν έκανε τόσα χρόνια ο κ. Αντωνίου είναι να το στεγάσουμε στον κατάλληλο χώρο.

Η διαχείριση του Δήμου Καμένων Βούρλων από τον κ. Αντωνίου έχει να επιδείξει αυταρχισμό , αδιαφάνεια και[.....]

κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος για τα οποία μάρτυρες είναι όλοι οι Δημότες. Και σας θυμίζουμε ότι:
Οι μισοί Δημοτικοί του Σύμβουλοι τον εγκατέλειψαν από τα μέσα της Δημαρχιακής του θητείας.
Ο ίδιος διοικούσε από την καρέκλα της καφετέριας και στο γραφείο του σπανίως πατούσε ενώ ως συμβούλους του χρησιμοποιούσε εξωθεσμικούς παράγοντες.
Προσπάθησε να αυξήσει το συντελεστή δόμησης για προσωπικό του εργολαβικό όφελος. Αυτό θα οδηγούσε στην καταστροφή του πράσινου και στην τσιμεντοποίηση της πόλης. Η προσπάθεια αυτή μπλοκαρίστηκε από τη δημοτική αντιπολίτευση και κυρίως από τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς.

Στο επίπεδο των μελετών διαφόρων έργων, υπήρχε η δέσμευση εκ μέρους του ότι αυτές θα πραγματοποιούνται από τον ίδιο και χωρίς έξοδα του Δήμου.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Δήμος έχει πληρώσει πολλές άσκοπες μελέτες ακόμη και για λογαριασμό τρίτων (π.χ ΕΟΤ).

Ακολουθώντας τη γνωστή του ανέντιμη τακτική δε δίστασε να κατηγορήσει αστήριχτα τις προηγούμενες διοικήσεις για αδιαφάνεια.

Ενώ ο ίδιος τεμάχιζε μεγάλα ποσά στα περίφημα 45 άρια και προέβαινε σε απ ευθείας αναθέσεις έργων (π.χ αλλαγή κουφωμάτων του Δημαρχείου αξίας 90.000ευρώ).

Εδώ και μήνες η περίφημη ανακύκλωση έχει σταματήσει λόγω στάσης πληρωμών από το Δήμο προς το φορέα διαχείρισης. Άραγε θα μάθουμε ποτέ τι χρωστάει ο Δήμος.

Κατά τον πρώτο χρόνο της θητείας του αύξησε τα δημοτικά τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης κατά 280%.

Από την άλλη μεριά έχει χαρίσει δεκάδες συνδέσεις σε φίλους και κολλητούς.
Σχετικά με το βιολογικό καθαρισμό ακούσαμε τον κ. Αντωνίου ότι το ποσό των 450.000ευρώ που έδινε ο Δήμος στον κ. Παπαλάμπρο για να τον λειτουργεί , περιορίστηκε στις 90.000ευρώ.

Οι μισές αλήθειες όμως είναι χειρότερες από τα ολόκληρα ψέματα.
Εκτός από τη σύμβαση με τον εργολάβο κ. Παπαλάμπρο υπάρχει και ένας μεγάλος αριθμός τεχνικών, φυλάκων, υπαλλήλων, υδραυλικών, μηχανικών, χημικών κ.τ.λ που απασχολούνται στο βιολογικό καθαρισμό.

Αυτοί δωρεάν παρέχουν τις υπηρεσίες τους;;;;; Δεν υπάρχουν πάγια έξοδα;;; Δεν υπάρχουν έκτακτες δαπάνες, βλάβες κ.τ.λ;;;

Και για να τελειώνουμε με το βιολογικό καθαρισμό. Ο Δήμος Καμένων Βούρλων στις 18/11 δηλαδή την Πέμπτη που μας έρχεται πρέπει να πληρώσει ένα λογαριασμό 61.717ευρώ και 79 λεπτά και μένει υπόλοιπο να πληρώσει 530.009ευρώ και 50 λεπτά στα οποία πρέπει να προστεθούν και οι τόκοι.

Τι λέει για αυτά ο κ. Αντωνίου;;;;

Η Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων από πλευράς καθαριότητας είναι στο χειρότερο σημείο της.

Το Καλοκαίρι του 2007 ο κ. Αντωνίου ανέθεσε σε ιδιώτη με απευθείας ανάθεση την αποκομιδή των σκουπιδιών για 4 μόνο μήνες έναντι ποσού 230.000ευρώ.
Το αποτέλεσμα: Η εργασία έγινε και εξακολουθεί να γίνεται από τους μόνιμους υπαλλήλους τους Δήμου.

Παράλληλα ο επίτροπος μπλόκαρε τη διαδικασία πληρωμής. ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!!

Υπάρχουν ακόμη απλήρωτοι εποχιακοί υπάλληλοι και δικαιούχοι αιρετοί όπως πρόεδροι Δ.Σ, αντιδήμαρχοι, τοπάρχες κ.τ.λ.
Και υπάρχει μια ντουλάπα γεμάτη με ανεξόφλητα εντάλματα προς δικαιούχους προμηθευτές και εργολάβους. Το ύψος του ποσού δεν το γνωρίζουμε ακριβώς αλλά θα το μάθουμε και θα το μάθετε και εσείς όταν αναλάβουμε τη Δημαρχεία.

Οφείλει από καρναβαλικές εκδηλώσεις στην εταιρεία Σταθόπουλος 14.875ευρώ.
Σε εκδήλωση δικυκλιστών στο χώρο του ΕΟΤ ο Δήμος χορήγησε διαφημιστικό υλικό (μπλουζάκια – καπέλα κ.τ.λ) .
Οι κατασκευαστές του διαφημιστικού υλικού βαρεθήκανε να περιμένουν την πληρωμή τους από τον κ. Αντωνίου και καταφύγανε στη δικαιοσύνη.

Οι ιαματικές πηγές της περίφημης λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων είναι στην κατάσταση που βρίσκονταν προ 20ετίας χωρίς καμία βελτίωση.

Ρωτήσαμε την περασμένη εβδομάδα τι χρωστάει ο Δήμος Καμένων Βούρλων στη ΔΕΗ και γιατί υπάρχουν διακοπές ρεύματος. Απάντηση δεν πήραμε, ούτε και πρόκειται να πάρουμε.

Όσο για την περίφημη επένδυση των 5δις ευρώ που στη χθεσινή τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Αντωνίου γίνανε 2 (αρχίσανε οι εκπτώσεις) τα έχουμε πει ήδη. Κανένας , ούτε ο αρμόδιος υφυπουργός γνωρίζει κάτι. Εκτός και αν ο κ. Αντωνίου έχει ασφαλείς πληροφορίες από τους πολυάριθμους Ασιάτες πλανόδιους μικροπωλητές των Καμένων Βούρλων.

Φαίνεται ότι και αυτή η επένδυση θα ολοκληρωθεί μαζί με το τεχνητό νησί σε σχήμα φοίνικα που είχε υποσχεθεί να φτιάξει στη θάλασσα των Καμένων Βούρλων ο κ. Αντωνίου.

Κέντρο Υγείας & Περιφερειακό Αγροτικό Ιατρείο Καμένων Βούρλων
Το παρουσιάζει ως έργο δικό του αλλά το μόνο που έκανε ήταν να βάλει την πινακίδα στα εγκαίνια. Αυτό το συνηθίζει άλλωστε αφού τόλμησε να εγκαινιάσει και το κλειστό γυμναστήριο. Έργο που έγινε το 1998.

Τέλος ενώ του έχει ζητηθεί επανειλημμένως οικονομικός απολογισμός από Δημοτικούς Συμβούλους και Δημότες αρνείται επιμόνως να παραδώσει στοιχεία.

Τον παραδίδουμε στην κρίση σας!!!!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ,ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣ ΜΩΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΕΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΕΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΖΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Να διαβάσεις το νόμο για τον Καλλικράτη πρώτα και μετά να γράφεις. Η έδρα του Δήμου δεν αλλάζει είναι και θα μείνει στα Καμένα.
Το ίδιο ισχύει και με νόμους του Υπουργείου Παιδείας για τα σχολεία. Δεν ανίκουν στην αρμοδιότητα του Δήμου τα σχολεία.

Ανώνυμος είπε...

Μην στεναχωριέστε γιατί ο Πατατιάς τον πούλησε τον Μώλο στον Αντωνίου χτες το βράδυ.
Ψάξε να βρεις το ποσό??????????????????????
να μας πεις και μας.

Ζαγγανάς Νίκος είπε...

Πρός 7.48
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ studio-1.gr
Λόγω τεχνικού προβλήματος τού studio-1 ,σάς ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ:
Ο κ.ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ σέ συνάντηση πού είχε μέ τούς Υποψηφίους Συμβούλους καί σέ Συνάντηση μέ τόν κ. ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ αποφασίστηκε η στήριξη εκ μέρους τού συνδυασμού καί τών υποψηφίων ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ κ.ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ.Τής Διαδικασίας απήχε η υποψήφια κ.Βοσινάκη

Ανώνυμος είπε...

Στο Μώλο άλλα λένε οι υποψηφιοί σύμβουλοι του κ. Παταργια...................

Ανώνυμος είπε...

προς 11:29 αόρατη η φωτοβολίδα σου ή μάλλον ορατή μόνο από το πύργο ελέγχου του υπό κατασκευή αεροδρομίου!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιον δουλεύει ο κύριος. Αύριο βράδυ θα μάθουμε ποιόν...........
Εγώ πιστεύω ότι δουλεύει τον Τετριμίδα. Οι συγγενείς του πάντως πάνε Αντωνίου καθώς και μερικοί από τους συμβούλους του.

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεξε 11:34 μήπως την δεις απο κοντά.

Ανώνυμος είπε...

άδεια για υπερΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ βγαίνει; ο ΕΟΤ εμπλέκεται;

Ανώνυμος είπε...

προς 11:39 την έσβησα με το σάλιο μου σε γήπεδο!! έλα να μου τη ρίξεις!!

Ανώνυμος είπε...

"Τετριμίδας - Το Λύκειο δεν είναι βαγόνι να μεταφέρεται δεξιά και αριστερά, θα μείνει στα βουρλα."

Ανώνυμος είπε...

kala ama dite sxolio egw me vlepo gia prothipoyrgo

Ανώνυμος είπε...

xerete o tetrimidas tha ftiaxi to likio dipla sto aerodromio

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ζαγγανά δεν τα ξέρετε καλά τα πράγματα. Δήλωση στήριξεις δεν έκανε ποτέ ο Πατατιάς υπέρ του Τετριμιδα. Και σήμερα έπινε καφέ μαζί με τον Τσώκο τον Αντωνίου και τον αδερφό του Αντωνίου στον Μώλο.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ζαγγανά άκουσα ότι λειτουγείτε παράνομο ραδιοφωνικό Σταθμο;
Ο Εισαγγελέας θα σας καλέσει για καφέ τις επόμενες ημερες,παρεμβάλετε ραδιοφωνικούς Σταθμούς νόμιμους της Φθιώτιδας και της Θεσσαλίας.