25 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα στην αρένα της ΝΟΔΕ ΝΔ ... Παραιτήσεις, αποχωρήσεις, διαγραφές

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τις τελευταίες μέρες ξεχάστηκαν ακόμη και τα άσχημα εκλογικά αποτελέσματα της 14ης Νοεμβρίου και όλες οι συζητήσεις στον χώρο της ΝΔ στρέφονται γύρω από την Δημοκρατική Συμμαχία.

Ποιός πήγε, ποιός ακολουθεί ποιός συμπορεύεται;

Και το βασικότερο ποιός πατάει σε δύο βάρκες αφού μέχρι αυτή την ώρα μόνο τρεις παιραιτήσεις κομματικών στελεχών υπάρχουν στην ΝΟΔΕ ΝΔ;

Η συνεδρίαση του οργάνου ορίστηκε για τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης αφού το βράδυ της Τετάρτης πολλοί προτίμησαν να δουν τον Παναθηναϊκό αφήνοντας για την επόμενη το κομματικό ξεκαθάρισμα .
Επισήμως το θέμα της συνεδρίασης είναι η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος , η πρόεδρος όμως της νομαρχιακής θα ζητήσει να ακούσει όλους και κυρίως αυτούς που την Κυριακή ήταν στο γήπεδο του Μπάτμιντον χειροκροτώντας την κα Μπακογιάννη παραμένοντας παράλληλα μέλη της ΝΔ.

Στα γραφεία της ΝΕ έχουν καταγραφεί η αίτηση αποχώρησης του Θάνου Τσαντήλα πριν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, η παραίτηση του Σπύρου Κωσταρά την Τρίτη 23 Νοεμβρίου ενώ την ίδια μέρα έφτασε και η παραίτηση του Ηλία Κυρμανίδη που παρέμενε από τις 18 Νοεμβρίου ξεχασμένη στο τοπικό γραφείο των Καμ. Βούρλων.
Όλοι οι υπόλοιποι που επέλεξαν με την παρουσία τους στο πλευρό της κας Μπακογιάννη να αποστασιοποιηθούν από την ΝΔ ξέχασαν να ενημερώσουν .
Κάποιοι μάλιστα κατέχουν και κομματικά αξιώματα όπως η Βάσω Παπανάγνου που είναι υπεύθυνη γυναικών στην ΝΟΔΕ Φθιώτιδας αλλά την Κυριακή ήταν στην Αθήνα και τώρα καλείται να εξηγήσει τη στάση της . Όπως και αν έχει η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσα σε κάθε περίπτωση. .......

Μείνετε συντονισμένοι.

lamiafm1.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΜΑΧΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.ΑΥΤΑ ΣΥΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ

Ανώνυμος είπε...

το μεγαλείο της ξεφτίλας πανελληνίως με το θέμα αυτό!! στο καλό και να μας γράφετε... οικογενειοκράτες!!