30 Νοεμβρίου 2010

20 κιλά ελιές για τα διόδια από τον Μώλο στην Λαμία

Αναρτήθηκε από… Unknown

Δείτε το video. Ο Ποινικολόγος κ. Γιώργος Δούμας τα λέει όλα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Εσείς όμως μπορείτε να προσθέσετε το σχόλιο σας.

Αθηνά Δράκου


Credit: LamiaReport.gr

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ψαχνει για πελατεσ η μαιμου

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι πως τόσα χρόνια πληρώναμε διόδια αδιαμαρτύρητα. Τότε που οι δρόμοι είχαν και το κακό τους χάλι. Τώρα πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Να πληρώνω η να μην πληρώνω?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΓΡΑΨΑΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΠΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

προσ 7,19 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Τα διόδια είναι πάράνομα και δεν πρέπει να πληρώνονται. Μέχρι τώρα τα διόδια ήταν κρατικά και τα είχε το ΤΕΟ (οι δήμαρχοι το ξέρουν καλύτερα το ΤΕΟ). Σήμερα είναι ιδιωτικά. Το τμήμα του δρόμου που μπήκαν τα διίοδια κατασκευάστηκε με χρήματα του δημοσίου και όχι ιδιωτικά.
Αλάτης

Ανώνυμος είπε...

Σε αλλο μπλογκ του Δημου μας διαβαζω οτι η συμμετοχη στο πανελλαδικο ηταν πρωτοφανης...Ρε παιδια 12 ατομα απο το Μωλο ηταν..τι πρωτοφανης?Τελοσπαντων ο κοσμος δεν πρεπει να πληρωνει διοδια,αυτο ειναι δεδομενο...Ομως το να πηγαινει να ακουει ενα σωρο αριστεριζουσες παραληρηματικες κορωνες...αυτο δεν ειναι και τοσο απαριτητο..Χαιβανια τυπου Αυλακιωτη που χαρακτηριζει ,με παιδικη αφελεια βεβαια,τον εκλεγμενο απο τον κοσμο Δημαρχο ως δημαρχο της μειοψηφιας..δεν μπορει να παρει κανενας στ σοβαρα..Και στο κατω κατω ποια αιρετη πλειοψηφια εκπροσωπει ο Αυλακιωτης?
Ξεχνα επισης οτι ο Δημαρχος εχει δωσει αδεια να ανακοινωνονται απο τα μεγαφωνα του Δημου οι δρασεις της συντονιστικης..Αυτο δεν σημαινει στηριξη????
Ξεχνα επισης οτι ο Δημαρχος ηταν στο συμβολικο κλεισιμο της εθνικης οδου τη περασμενη τριτη...Αυτο δεν σημαινει στηριξη????

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΑ! ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!! ΕΤΣΙ ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

προς-12.32.ρε φιλαράκο άντε τράβα Κ κοίτα τα μούτρα σου κ μην κρίνεις τον αυλακιωτη.μια χαρά την κάνει την δουλειά του το παιδί.κ ναι καλά κάνει κ λέει ότι δεν έχει στήριξη απο τον δήμαρχο!!!!!!!τώρα που έγιναν ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ είναι αργά ότι κ να κάνει ο τετρι.πριν γίνουν ήταν το θέμα τι έκανε ο δήμαρχος για να τα φρενάρει όσο μπορούσε,όταν του ζητούσε όμως να κάνει κάτι,ο τετρι την έκανε ΓΑΡΓΑΡΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξεπερασε τις εκλογες Αποστολη και χωνεψε οτι ο Τετρις ειναι Δημαρχος...Σταματα να εισαι αχαρηστος γιατι οπως ειπα τα μεγαφωνα του Δημου δεν θα φωναζαν για τις δρασεις σας,αν δεν στηριζε ο Δημαρχος..κ ουτε θα ερχοταν στη συγκεντρωση στο ανοιγμα της μπαρας ο ιδιος..Τωρα για το οτι ευθυνεται ο ιδιος που ανοιξαν τα διοδια,με δικαιωνεις που σε χαρακτηριζω χαιβανι..Δεν γνωριζεις τιποτα απο λυτως για το καθεστως της συμβασης,η τουλαχιστον δν θες να γνωριζεις..Εχεις μια εμπαθεια απεναντι στη Δημοτικη αρχη που προερχεται απο τη μαμα και το μπαμπα..και θα επρεπε να εισαι λιγο προεχτικος οταν μιλας..
Προβληματισου παντως λιγο για τα εξης:
1ον.Στο πανελλαδικο αν μετρησες τα ατομα απο το Μωλο δεν ξεπερνουσαν τα 15..και
2ον.Εχουν μοιραστει περιπου 3000 καρτες..

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΣΙΟ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ. ΠΑΛΙΑ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕΪΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΟΜΩΣ Η ΦΑΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΦΑΚΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΤΕΤΡΙΚΛΕΦΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΜΩΡΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ειπαμε...Προτεινω να διπλασιασετε τη δοση σας,ετσι ωστε να ξεπερασετε το σοκ της ΗΤΤΑΣ.Οσο για τις μιζες κλπ..
1ον.Τα ξερα σκατα δεν κολλανε...
2ον.Οι μιζες ειναι γνωριμες σ'αυτους που υποστηριξε και το 2006,αλλα και τωρα η μαμα και ο μπαμπας του Αποστολη..

Ανώνυμος είπε...

ti kanei niaou-niaou sta keramidia? otan enas dithen dimarxos (o staikouras einai stin pragmatikotita) den antidra sthn litourgia ton diodion, eno proeklogika elege oti den tha to epitrepsi, oli katalabenoun pia symferonta exi o mizadoros.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΝΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΚΛΕΦΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ. ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΜΩΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΛΕΙΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΕΝΤΙΚΗ ΟΔΟΣ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ), ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΙ Ο ΤΕΤΡΙΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΟΤΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ειπαμε...Προτεινω να διπλασιασετε τη δοση σας,ετσι ωστε να ξεπερασετε το σοκ της ΗΤΤΑΣ.Οσο για τις μιζες κλπ..
Τα ξερα σκατα δεν κολλανε...

Ανώνυμος είπε...

Τέλος στο ξεπούλημα των Τετριμίδα-Σταϊκούγα! Ας είναι έτοιμοι οι "σωτήρες του τόπου" να αντιμετωπίσουν την αγανάκτηση του κόσμου που θα τους ξεμπροστιάσει και θα τους ξεβρακώσει σε μέγιστο βαθμό. Επιτέλους, τα συνεταιράκια που έστησαν παιχνίδι στις πλάτες μας, ας αντιμετωπίσουν τη δαγκάνα του νόμου.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω καποια πράγματα..
α)γιατί ο κατα τα άλλα αγωνιστής δήμαρχος που ειναι αιρετός και πλειοψηφικός δεν συσπείρωσε την ευρεία μάζα των ψηφοφόρων του να συμμετέχουν στον "κοινό" αγώνα και όπως λένε τα διαδικτυακά του παπαγαλάκια πήγαν μόνο 12 άτομα από το Μώλο,τα οποία σε γενικές γραμμές τον κατακεράυνωναν για τις κάρτες...??
β)τα μεγάφωνα του δημαρχείου είναι προίκα του δήμαρχου ή ανήκουν στους δημότες??
γ)Ευτυχώς που ήταν και ο Αυλακιώτης(χαιβάνι, σύμφωνα με τους καθηγητές πανεπιστημίου σφουγγοκωλαριους του δημάρχου
) και έδειξε το δρόμο του αγώνα ενώ ο δήμαρχος και τα υπόλοιπα κομματοσκυλα σφυριζαν αδιαφορα και υπολογιζαν τα ψηφαλάκια

Ανώνυμος είπε...

Οτιδηποτε υπαρχει στο Δημαρχειο ειναι περιουσια των δημοτων..Αυτο ομως τι σημαινει?Μπορει ο καθενας να χρησιμοποιει το δημαρχειο οπως και για οτι θελει?Δεν νομιζω...Μπερδεμενος εισαι..Υπαρχουν κανονες που διεπουν τη λειτουργια του δημου..Καποιος μπορει να θελει να κανει παρτυ στην αιθουσα του δημοτικου συμβουλιου..πρεπει να την δωσει ο Δημαρχος,επειδη ανηκει στους δημοτες??.......Παμε παρακατω....
Αυτα τα 10-15 ατομα απο το Μωλο που συμφωνα με σενα εκραζαν το Δημαρχο για τις καρτες...εχουν παρει ΟΛΑ μα ΟΛΑ καρτες...
Επισης η συντριπτικη πλειοψηφια των δημοτων του διευρημενου δημου ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΕΣ..
Τωρα για τον Αυλακιωτη..μπραβο του ειλικρινα που παλευει εναντια στα διοδια..Καποια στιγμη ομως μπερδεψε τα πραγματα...Το Δημαρχος της μειοψηφιας ειναι αστειο,λαθος,ανοητη εκφραση και αποφθεγμα της εμπαθειας που εχουν οι γονεις του αλλα και ο ιδιος για το Τετριμιδα..Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ του την υπεδειξαν τη συγκεκριμενη εκφραση..
Ο Δημαρχος,τελος ,αυτο που ηταν να κανει,το εκανε...Απαιτησε καρτες απο την εταιρια για τους δημοτες,που πανε δυο και τρεις φορες στη Λαμια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...
Τωρα,αν αυτο καποιοι ψευτοαριστεροι αντιδραστικοι τυποι η και αντιπαλοι του Τετρι στις προσφατες εκλογες,που για ολα θεωρουν οτι υπαρχει παντα ενα υποπτο παρασκηνιο,πιστευουν στην δηθεν αυξηση των δημοτικων τελων και λοιπες και λοιπες μπουρδες..τοτε...λυπαμαι δεν εχω ευθυνη να τους κανω καλα...



ΒΑΡΥΣ

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι πιστεύουν ότι είμαστε ακόμη σε προεκλογική περίοδο.. χάσατε ρε παιδιά δε πειράζει!!! άλλο πράγμα τα διόδια άλλο οι εκλογές!!