17 Νοεμβρίου 2010

Εμφύλιος σε ΝΔ - Ευθύνες σε Σταϊκουρα και Τσούρτο για την ΗΤΤΑ στο Δήμο Λοκρών

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με την ανακοίνωση των πρώτων και μη αναστρέψιμων εκλογικών αποτελεσμάτων για το δήμο Λοκρών πολλοί στο εκλογικό κέντρο του κ. Αγγελούση έβαλαν κατά του κ. Σταϊκούρα τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για την ήττα της ΝΔ.

Οι οργισμένοι "κομματάρχες" της ΝΔ κατηγορούν ανοιχτά το Σταϊκούρα πως είχε δώσει "γραμμή" στους ψηφοφόρους του να καταψηφίσουν τον κ. Αγγελούση και τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ συνδυασμό του. "Πούλησε την παράταξη για τα δικά του μικροπολιτικά συμφέροντα" φώναζαν.

Από την άλλη δεν είναι λίγοι εκείνοι που ρίχνουν ευθύνες στον κ. Τσούρτο αφού τον κατηγορούν πως υποκίνησε και στήριξε την δημιουργία του ανεξάρτητου συνδυασμού αντιδρώντας στην υποψηφιότητα Ανέστη και στην συνέχεια την τελευταία στιγμή τους "πούλησε" κατεβαίνοντας με τον συνδυασμό του κ. Αγγελούση.

Τις φήμες και τους ισχυρισμούς αυτούς ενισχύει και το γεγονός πως ομάδα εκ των ανεξάρτητων προσπάθησε να "γιαουρτώσει" τον κ. Τσούρτο στην κεντρική ομιλία του στην Αταλάντη (την τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι ψυχραιμότεροι να τους σταματήσουν), ενώ κατά την ομιλία του γιουχαρίστηκε έντονα και ακούστηκαν αποδοκιμασίες εναντίον του.

Αναδημοσίευση από LIBERAL LOKRIS

Δεν υπάρχουν σχόλια: