24 Νοεμβρίου 2010

Σήκωσαν τις μπάρες για 2η φορά στα νέα διόδια..

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Για δύο ώρες περνούσαν ελεύθερα τα αυτοκίνητα...

Η δεύτερη κινητοποίηση μέσα σ΄ ένα 24ωρο έλαβε χώρα στο νέο σταθμό διοδίων στην Αγ. Τριάδα.

Οι μπάρες σηκώθηκαν από τις 3 μέχρι τις 5 το απόγευμα και οι επιτροπές αγώνα της περιοχής είπαν για μια ακόμη φορά όχι στο χαράτσι των διοδίων που έρχεται να προστεθεί την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Κάτοικοι, εκπρόσωποι φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ήταν εκεί για να εκφράσουν την αντίθεσή τους και για την καθυστέρηση των παράπλευρων δρόμων, που θα έπρεπε εδώ και καιρό να είναι έτοιμοι.

Εν τω μεταξύ άρχισε η διανομή από τον Δήμο Μώλου των πρώτων καρτών ελεύθερης διάβασης στους κατοίκους της περιοχής, ενώ το επόμενο διάστημα θα δοθούν και οι υπόλοιπες.

LamiaReport.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα σας,
θελώ να ρωτησω 2 πραγματα...

1ον

Ο κυριος τετριμηδας, πόσα άτομα εχεί βάλει να εργαστούν στα στα νέα διοδια?? με τις ευλογίες φυσικά της κυρίας αντωνίου και του κυριου χειμαρα...

2ον

πόσο θα κοστισει στον καποδιστριακό δήμο μώλου και πόσο στον νέο καλικρατικό δήμο μώλου-αγίου κωνσταντινού οι κάρτες "ελέυθερης διέλευσης" ....????

Φοβαμε, οτι θα μας χρεώσει αυξημένα δημοτικά τέλη, ο νέος δημαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση στο πρωτο ερωτημα...ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!
Απαντηση στο δευτερο ερωτημα...ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΝΟΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!!

Ο Ανώνυμος --4:00 μμ, Νοέμβριος 24, 2010 είπε...

Ανταπάντηση στο πρωτο έρωτημα:
πόσο σίγουρος μπόρει να είσαι?? μήπώς είσαι εσύ ο τετριμήδας??? ή "βολεψε" ο στρατηγούλης κάποιο από τα μέλη της οικογενειας σου??

Ανταπάντηση στο δευτερο ερώτημα:
Δεν θεωρω τον εαυτο μου βλάκα, ουτε μου αρεσουν τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας. Αλλά μάλλον για να υπερασπιζεσαι τον τετριμηδα, πρεπει να έχεις ο ίδιος συμφέρον ή η οικογενεια σου.

Αφού έκανες τον κόπο και άπαντησες.Σκέψου μία μόνο στιγμή, αν καποιο μέλος της οικογενειας σου να αναγκαζεται να ανεβο-κατεβαινει στην Λαμία 2-3 φορες την ημερα δηλ. 3*2*(1,5+1,5)=18 ευρώ την ημέρα, επί 25 εργάσιμες τον μήνα μας κάνει 370 ευρώ τον μηνα.
Αν εχείς μάγαζι καφεστίασης μην σου κακοφανει αν πέσει 50% κάτω ο τζιρος σου, μάλλον στα διόδια θα οφείλεται...
Εκτιμησεις θέλουν οι απώλείες απο τον νέο δημο μας να ξεπερνουν τις 300-350.000 ευρώ για κάθε μήνα, χωρίς να υπολογιστούν οι απώλείες απο την πτώση του τζιρου στα καταστηματα καφεστιασης, δηλαδή περιορισμός την λαμιώτικης αγοράς-ως πελάτες μας και ειδικα των φοιτητων που εχουν περιορισμένο πορτοφολι αλλά ερχονται στα καμμένα για καφέ και ποτό. Καθώς και η αυξηση του κοστους των μεταφορων που αναγκαστικά θα μετακυλισει και στην υπολοιπη τοπική αγορα.

Αντίστοιχα, η Λαμία θα εχεί απώλειες της τάξης του 1-1,500,000 ευρω ανα μήνα!!!
Να μην επεκταθω και στους άλλους δήμους...!!!

Σκέψου, αν ο γειτονας σου ανεβο-κατεβαινει καθε μερα λαμία κανοντας χρηση της "καρτας ελευθερας", και οι γονείς δεν εχουν αυτοκινητο, και ο τετριμηδας για να καλυψει τα χρηματα που πρεπει να αυξησει τα δημοτικα τελη...
τί θα λένε οι γονεις σου φίλε???

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω δεν ξεπερασες τις δυο εκλογικες αναμετρησεις....Χαλαρωσε γιατι ο ''στρατηγουλης'' ειναι Στρατηγος....Δημαρχος Μωλου..και ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ Δημαρχος Μωλου-ΑΓ.Κωνσταντινου!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εμπεδώσαμε την οικονομική ανάλυση σου συνονόματε του ευτραφούς υιού του καλλικρατικού δημάρχου (δε μπορείς να το χωνέψεις με τίποτα αυτο!!) πολύ απλά σήκωσε τη μπάρα και αν σου αυξήσει τα δημοτικά τέλη μη τα πληρώνεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, αναφέρεσαι σε αυτούς που ανεβοκατεβαίνουν Λαμία και πάνε σε καταστήματα καφεστίασης (πάνε για καφέ στην Λαμία δηλαδή ή το ανάποδο, πάνε για καφέ στον Μώλο ή στα Καμένα - Άγιο).

Και πάει καλά, μπορεί να έχεις και δίκιο, μπορεί να υπάρξει και μείωση σε αυτούς που πάνε για καφέ στην Λαμία κλπ κλπ, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να φταίει ο Τετριμίδας για αυτό.

Μήπως φταίει και για την κλιματική αλλαγή ο Τετριμίδας? Εεεε?
Τέλος πάντων, τι να πω .. είναι φρέσκες οι εκλογές και σε καταλαβαίνω ότι κατ εσέ για όλα φταίει ο Τετριμίδας.

ΥΓ
Το πως τώρα, τα δημοτικά τέλη, με έναν φανταστικό τρόπο, τα συνέδεσες με τον καφέ στην Λαμία η ανάποδα, πραγματικά με εξέπληξε και εμένα.
Μήπως να φωνάξουμε τον Λιακόπουλο η τον Χαρδαβέλα να μας πει και άλλα σενάρια ??
Μήπως βλέπεις πολύ τηλεόραση?

Ο καθημερινός αναγνώστης

Ανώνυμος είπε...

Ο Τετριμιδας φταιει για τη καταθλιψη στην οποια εχουν πεσει οι εξης "Αυτοδιοικητικοι" και λοιποι πολιτες Μωλου...
Α.Γεωργαντζης
Β.Μακροπουλου-Μπεκος
Γ.Δερνητσιωτης
Δ.Κριτσοβας
Ε.Αρχοντας Παταργιας
Ζ.Επαγγελματιες οι οποιοι ονειρευοντουσαν να ξαναπουλησουν τα προιοντα τους σε 5πλασιες τιμες οπως εκαναν μεχρι να αναλαβει ο Τετρι το 2007..
Γιάυτο προτεινω να αυξησετε τη δοση του αντικαταθλιπτικου,αλλα οχι στο μεγιστο...αυτο θα γινει στις επομενες το 2014!!!Γεια..

Ανώνυμος είπε...

A!!!!!!Ξεχασα τη δεσποινιδα Πισλη....η οποια ειχε την αισθηση οτι ο Τετρις βγηκε το 2006...χαρη σ'αυτην..Η απαντηση της εδοθη...στις 14 Νοεμβριου...Απ'οτι μαθαινω ηταν και αγρια η πτωση της απο την καλαμια στην οποια βρισκοταν 4 χρονια τωρα..

Ανώνυμος είπε...

προς 11:52 ειδικά ο πρώτος που αναφέρεις που το παιζε επιτελάρχης του σχήματος αντωνίου έχοντας κατασκηνώσει στο δημαρχείο Κ.Β. 2 μήνες πρίν τις εκλογές!! τώρα μπορεί να βγάλει ξίδι από τις ελιές του!!