01 Ιανουαρίου 2010

Θα δουλέψει ο βιολογικός νέα απόφαση δικαστηρίου μέχρι την Πέμπτη… Μετά;

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δέχτηκε τελικά το δικαστήριο το αίτημα του δήμου Καμένων Βούρλων και με προσωρινή διαταγή διατάσσει τον ανάδοχο του έργου να συνεχίσει τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη που θα συζητηθεί η υπόθεση.

Στο δικαστήριο ο εργολάβος ισχυρίστηκε ότι ο δήμος των Καμένων Βούρλων τον έχει απλήρωτο εδώ και 13 μήνες.

Από την πλευρά του τώρα ο δήμαρχος προσπαθεί να μετριάσει τις εντυπώσεις και κυρίως να μεταθέσει χρονικά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Έξω από τα δικαστήρια επιχειρήθηκε να υπάρξει συμφωνία έτσι ώστε να βρεθεί κάποιος τρόπος για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Διαπιστώθηκε ότι τέτοιους τρόπος είναι αδύνατον να βρεθεί στο βαθμό που το ελεγκτικό συνέδριο αρνείται να θεωρήσει το σχετικό ένταλμα. Ο δήμος δεσμεύτηκε να υποβάλλει εκ νέου το σχετικό ένταλμα 60 χιλιάδων ευρώ περίπου πιστεύοντας ότι έτσι θα μπορέσει να πείσει τους ελεγκτές ότι έκαναν λάθος στην πρώτη φορά.

Πάντως σε κάθε περίπτωση όλα πλέον συγκλίνουν ότι διαμορφώνεται ένα ιδιότυπο σκηνικό στα Καμένα Βούρλα αφού ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε εξέλιξη ο δήμος είναι υποχρεωμένος να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει μετά τις 20 Ιανουαρίου που λήγει η σύμβαση.

LamiaNews.blogspot.com

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν τα δείτε στον ύπνο σας λένε ότι θα πάρετε λεφτά, πολλά λεφτά. Αν τα δείτε να επιπλέουν στην Γερ. Βασιλειάδη μη δοκιμάσετε να τα βάλετε στην τσέπη σας!