20 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

στέλνω το γράμμα αυτό με αφορμή δηλώσεις του πρωην Δημάρχου κ. Κεφάλα στον FM1 τις οποίες μεταφέρω πιο κάτω:

«ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΦΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟ!
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΧΑΔΑΣ.

Υπέρ της ένταξης του Δ.Δ.Θερμοπυλών σε ένα ευρύ Δήμο απο τις Λιβανάτες μέχρι και τις Θερμοπύλες τάσσεται ο πρώην δήμαρχος Καμενων Βουρλων Δημήτρης Κεφάλας καταθέτοντας πρόταση για συνένωση των Δήμων Μώλου , Καμενων Βουρλων, Αγίου Κωνσταντίνου με τα δημοτικα διαμερισματα Θερμοπυλων , Λιβανατων και Αρκίτσας .Μαλιστα οπως ειπε μιλωντας στο κεντρικο δελτιο του FM-1 δεν απεκλεισε και τη δυνατοτητα αφου δεν θα υπαρχουν με τον "Καλλικρατη" νομαρχιακα συνορα να αρχισει διαλογος συνενωσης και με την κοινοτητα Λιχαδας της Βορειας Ευβοιας. Ο κ. Κεφάλας άσκησε κριτική στον Δήμο Λαμιέων σημειώνοντας ότι μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει ουσιαστική αξιοποίηση των ιαματικών πηγών Θερμοπυλών αλλα ουτε και του οικισμου του Δημοτικου διαμερισματος.»

Τα χάλια των λουτρών των Θερμοπυλών τα βλέπει κανεις όταν περναει από κει. Αλλά τα τεράστια χάλια των Λουτρών στα Καμένα Βούρλα και στον Κονιαβίτη, τα χάλια του Πάρκου, ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ο κ. ΚΕΦΑΛΑΣ?????????
Ευθύνες για αυτά τα χάλια, για αυτή τη κατάντια, δεν νοιώθει ότι έχει από το 1982 που ασχολείται με τα κοινά????? Αν έκανε μία αυτοκριτική θα έπρεπε να μην ξαναμιλήσει για τα κοινά, όχι μόνο να ασχοληθεί, αλλά να μην ξαναμιλήσει!!
Επειδή είμαι λίγο μεγαλύτερος, και έχω ζήσει την πολιτική πορεία του δήμου μας από το 1975 και μετά, δεν δέχομαι να μου προσβάλουν τη νοημοσύνη κάποιοι που θέλουν να ξαναχώσουν την ουρά τους στα κοινά και να συνεχίζουν την καταστροφή του τόπου.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Μία Δημότης των Καμένων Βούρλων

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλά τα λες κυρία μου, αλλά το χούι δε φεύγει..