29 Ιανουαρίου 2010

Επιμένουν στους αποκλεισμούς οι αγρότες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Διευκρινίσεις για τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση αναμένουν οι αγρότες, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι να προσέλθουν σε νέα συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Το Σάββατο νέα προσπάθεια συντονισμού των μπλόκων με συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.

Στους δρόμους περιφερειακά της Θεσσαλονίκης παραμένουν παραταγμένα τα τρακτέρ των αγροτών.

Παραμένουν μπλόκα στο 90ό χλμ τηςΕθνικής οδού Αθηνών -Θεσσαλονίκης,. στο ρεύμα προς Αθήνα, στο Κάστρο, τη Ριτσώνα, την Αλαμάνα, στο 72ο χλμ Παλιάς Εθνικής Οδού Λαμίας - Λιβαδειάς και στο 146ο χλμ της ΠΑΘΕ στους Λιβανάτες, στορεύμα προς Αθήνα.

Κλειστοί παραμένουν οι κόμβοι Νίκαιας και Μικροθηβών ενώ τρίωροι αποκλεισμοί πραγματοποιούνται στους κόμβους Πλατύκαμπου και Τυρνάβου.

Το τελωνείο του Προμαχώνα έκλεισε από τις 10 το πρωί για τα φορτηγά, ενώ επιτρέπεται η διέλευση μόνο των Ι.Χ αυτοκινήτων και των λεωφορείων. Ανοιχτή είναι η σιδηροδρομική γραμμή που συνδέει την Ελλάδα με τη Βουλγαρία. Στην Εγνατία οδό κλειστά παραμένουν τα μπλόκα Κερδυλλίων και ο κόμβος Χρυσούπολης. Αντίθετα ανοιχτό είναι το μπλόκο του Στρυμονικού λόγω της χιονόπτωσης όπως και η παλιά Εθνική Οδός Σερρών - Καβάλας.

Στο νομό Θεσσαλονίκης, ανοιχτά είναι τα διόδια των Μαλγάρων η Νέα Χαλκηδόνα, και τα «Πράσινα Φανάρια», ενώ νοιχτές είναι σήμερα η παλιά εθνική οδός Καβάλας- Ξάνθης και η παλιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης- Καβάλας.

Κλειστός είναι ο κόμβος Μυρσίνας στην Εγνατία οδό και την Παλιά Εθνική Οδό Γρεβενών-Κοζάνης από τις 3.30 μέχρι και τις 4.30 το απόγευμα.
Κλειστός θα παραμείνεικαι ο κόμβος Βογατσικού στη Νέα και Παλαιά Εθνική Οδός Καστοριάς - Κοζάνης για μια ώρα στις 3 το μεσημέρι και στις 5:30 το απόγευμα.

Ανοιχτοί είναι οι δρόμοι για το τελωνείο των Ευζώνων και τους σταθμούς Κρυσταλλοπηγής και Νίκης στη Φλώρινα.
Λόγω κακοκαιρίας, ανοιχτός θα παραμείνει και ο συνοριακός σταθμός Δοϊράνης. Κλειστό το τελωνείο Εξοχής στη Δράμα έως τις 5 το απόγευμα και ο σταθμός του Ορμενίου έως τις 15:00.
Κλειστή τέλος παραμένει η εθνική οδός Πρέβεζας- Ιωαννίνων στην περιοχή του Λούρου, ενώ τρακτέρ παραμένουν και στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στον κόμβο με την Ιόνια Οδό στην Ερμίτσα, όπου η κυκλοφορία ωστόσο διεξάγεται χωρίς προβλήματα.Κλειστός είναι ο δρόμος και στο Κεφαλόβρυσο, Αιτωλικού.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: