23 Ιανουαρίου 2010

'Παγιδευμένος' ο Δήμαρχος στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Παγιδευμένος Δήμαρχος
Η συζήτηση (για το αδιέξοδο με τον βιολογικό καθαρισμό των Καμένων Βούρλων) στο δημοτικό συμβούλιο εξέθεσε πολλαπλά τον Μ. Αντωνίου. Ο οποίος βρίσκεται σε καταφανές αδιέξοδο, αφού η νομιμότητα των διαχειριστικών του πρακτικών έχει εκπέσει και
με την βούλα του ελεγκτικού συμβούλου. Ωστόσο έχει κι έναν απρόσμενο φίλο. Την προηγούμενη δημοτική αρχή και νυν αντιπολίτευση στον δήμο. Η οποία είχε κάνει ακριβώς τα ίδια και με τον ίδιο εργολάβο στο παρελθόν. Αυτό το φαύλο παρελθόν διευκολύνει τον νυν δήμαρχο, που μπορεί να συγκαλύπτει με μεγαλύτερη ευκολία.
Μόνο που και η φαεινή ιδέα της δίμηνης σύμβασης έργου δεν τον σώζει. Αν υποτεθεί πως η περιφερειάρχης (που διαψεύδει) θα τον συνδράμει σ’ αυτό.

Θέματα κατ’ εξαίρεση
Διαψεύδει κατηγορηματικά τον Μ.Αντωνίου και τον Θ. Χειμάρα (τους φωτογραφίζει δίχως να τους κατονομάζει) η περιφερειάρχης Στερεάς! Ειδικά τον δεύτερο, ο οποίος υπαινίχθηκε στο νομαρχιακό πως έκανε «κατ’ εξαίρεση» συμφωνία μαζί της, για το θέμα των εκπρόθεσμων προσλήψεων της ΝΑΦ. Στο δελτίο Τύπου της περιφέρειας αναφέρεται πως «δεν υπάρχουν κατ’ εξαίρεση συμφωνίες» για «παράκαμψη ημερομηνιών ή διαδικασιών». Και πως ουδείς (διάβαζε Χειμάρας) «μπορεί να ισχυρίζεται ότι το καταλύει με κατ’ ιδίαν συμφωνίες».
Η διάψευση της αξιοπιστίας του νομάρχη είναι εκκωφαντική.

Άρθρο από εφημερίδα ‘Ημέρα’

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: