25 Ιανουαρίου 2010

"Πράξη Αγάπης"

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μαραθώνιος για την Αϊτή

Ήχος από το ΣΚΑΪ 100,3 Εικόνα από την Τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στο ΣΚΑΪ.gr μέσω WEB TV

Μαραθώνιο για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους σεισμοπαθείς της Αϊτής διοργανώνουν τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ο ΣΚΑΪ και η Unicef.

Από τις έξι το πρωί έως τα μεσάνυχτα, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και η ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ περνούν σε συνεχή ροή με την στήριξη ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών σε Αθήνα και περιφέρεια και την παρουσία τραγουδιστών, ηθοποιών, ανθρώπων των γραμμάτων, πολιτικών, μαθητών σχολείων και φοιτητών, στο Ζάππειο, απ' όπου θα μεταδίδεται ο μαραθώνιος.

Ο Άρης Πορτοσάλτε και η Σία Κοσιώνη μαζί με όλο το δυναμικό του ΣΚΑΪ συντονίζουν το μεγάλο μαραθώνιο. Δυναμικό "παρών" δίνει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Στο μαραθώνιο θα δημοπρατηθούν έργα μεγάλων Ελλήνων ζωγράφων, όπως του Παναγιώτη Τέτση, του Αλέκου Φασιανού, του Δημήτρη Μυταρά, του Μανώλη Χάρου, του Παύλου Σάμιου, του Φαίδωνα Πατρικαλάκη, του Σωτήρη Σόρογκα και του Γιάννη Λασηθιωτάκη.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος προσέφερε το πρώτο του φλάουτο, με το οποίο συνέθεσε τη «Συννεφούλα» και ο Γιώργος Νταλάρας το πρώτο του μπουζούκι.

Δείτε όλες τις πληροφορίες για το Μαραθώνιο Αλληλεγγύης, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ένα τραγούδι για την Αϊτή θα τραγουδήσουν μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιώργος Ανδρέου, ο Μπάμπης Στόκας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Θεοφάνους, Ηρώ, Ονιράμα.

Μαζί μας θα είναι επίσης οι Σταύρος Θεοδωράκης, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Χούκλη, Έλλη Στάη, Μάγια Τσόκλη, Κώστας Βαξεβάνης, Κώστας Αρζόγλου, Λεωνίδας Αντωνόπουλος, Βίκυ Βολιώτη, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μπέσυ Μάλφα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαίρη Βιδάλη, Ελένη Δήμου, Απόστολος Δοξιάδης, Μάρω Λεονάρδου, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μιχάλης Μαρίνος, Κώστας Βαξεβάνης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αντώνης Λουδάρος, Τάκης Ζαχαράτος, Γιάννης Παπαζήσης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ζέτα Δούκα, Ορφέας Αυγουστίδης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Παναγιώτα Βλαντή, Χάρης Ρώμας, Βίκυ Καγιά, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Έλλη Πασπαλά, Αντώνης Ρέμος και πλήθος ηθοποιών, τραγουδιστών και δημοσιογράφων.

Στο στούντιο του ραδιοφώνου θα βρεθούν οι Μίλτος Πασχαλίδης, Μύρωνας Στρατής, Κώστας Θωμαΐδης, Νίκος Ζιώγαλας, Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Πάνος Μουζουράκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώργος Δημητριάδης, Κωστής Μαραβέγιας και το συγκρότημα Encardia.

Από τους πολιτικούς θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο υφυπουργός Εξωτερικών Σπύρος Κουβέλης, ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή και άλλοι υπουργοί και βουλευτές.

Καθ' όλη τη διάρκεια του μαραθωνίου, απευθείας από το Ζάππειο θα γίνονται κοινές εκπομπές σε συνεργασία με πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Σ’ αυτή την προσπάθεια, και το 1 ευρώ έχει αξία. Είναι η ελάχιστη ένδειξη ανθρωπιάς.

Από ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΕ ( χρέωση 3,56 € με ΦΠΑ ) Αριθμός : 901 11 17 17 17

SMS • Στείλτε τη λέξη "ΑΙΤΗ" με μήνυμα στο 19454 (1,19 € με το ΦΠΑ)

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: