23 Ιανουαρίου 2010

Κρίσιμη συνάντηση Μπατζελή - αγροτών την Κυριακή

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τη Δευτέρα, αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας προγραμματίζουν να κατέβουν στην Αθήνα με λεωφορεία και να συγκεντρωθούν έξω απο το Ζάππειο



Συνάντηση με την Κατερίνα Μπατζελή, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα έχει το απόγευμα της Κυριακής, το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο των αγροτών.

Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ο Φωκίων Ανδρέου από το μπλόκο του Κάστρου Βοιωτίας, θα εκπροσωπηθούν τα 17 από τα 25 πανελλαδικά μπλόκα. Υπογράμμισε ότι πρώτος στόχος είναι να επιλυθούν θεσμικά αιτήματα του κλάδου.

Οι αγρότες από 10 μπλόκα των Γρεβενών δεσμεύτηκαν να ανοίξουν τους δρόμους έως ότου συναντηθούν με την υπουργό.

Οι αγρότες απο το μπλόκο του Προμαχώνα, μετά από την συνάντηση που είχαν την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, κ. Μπορίσοφ, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να ανοίγουν καθημερινά το μπλόκο για λίγες ώρες. Ο κ. Μπορίσοφ δεσμεύτηκε να συμβάλει μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην επίλυση των αγροτικών προβλημάτων.

Τη Δευτέρα, αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας προγραμματίζουν να κατέβουν στην Αθήνα με λεωφορεία και να συγκεντρωθούν έξω απο το Ζάππειο, όπου θα διεξάγεται ο διήμερος διάλογος για το Αγροτικό.

Τα μπλόκα είναι ο καλύτερος τρόπος για να βλάψουμε τη χώρα και τους εαυτούς μας, δήλωσε ο πρωθυπουργός από τη Βουλή. Πρόσθεσε ότι συμμερίζεται την αγωνία των αγροτών, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν χρήματα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι για την κατάσταση των αγροτών υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες.

skai.gr

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: