15 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Απο την πρωτη ημερα λειτουργιας της Διεθνους τουριστικης εκθεσης Βιεννης το περιπτερο της Φθιωτιδας εχει ενθουσιασει τους επισκεπτες.

Η επικεφαλης της αντιπροσωπειας κα Ελενη Ρηγα και οι συνεργατες της ομολογουμενως εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και αυτο αντικατοπτριζεται στο ενδιαφερον και την μαζικη προσελευση τοσο απλων πολιτων οσο και εκπροσωπων τουριστικων γραφειων της Αυστριας αλλα και αλλων χωρων που οργανωνουν πακετα διακοπων για το καλοκαιρι του 2010 στη χωρα μας.

Ειναι χαρακτηριστικο οτι χτες πρωτη μερα λειτουργιας της, περασαν απο το περιπτερο μας περισσοτεροι απο 500 επισκεπτες οι οποιοι γευτηκαν ελληνικα γλυκα,διαφορα τοπικα εδεσματα και καλο ελληνικο κρασι προσφορα φθιωτων παραγωγων.
Την παρασταση και αυτη τη φορα εκλεψαν βεβαια ο τραγουδιστης Δημητρης Αργυριου και ο Γιαννης Κυριαζης,με τις πεννιες του, με αποτελεσμα πολλοι επισκεπτες να ρθουν στο κεφι και μαλιστα ορισμενοι να δειξουν και τις ικανοτητες τους στο ζεϊμπεκικο.

Η ελληνικη συμμετοχη εχει την θερμη υποστηριξη του ΕΟΤ τον οποιο εκπροσωπει ο τουριστικος συμβουλος των πρεσβειων μας στη Βιεννη και τη Βουδαπεστη Γ.Σκορδας.


lamiafm1.gr

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: