08 Νοεμβρίου 2009

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Το καλοκαίρι είχα κάνει μια πρόταση για τις βάρκες σε περιοχές που κάνουν μπάνιο οι λουόμενοι και είπα ότι θα ακολουθήσουν άλλες δύο προτάσεις μου. Μας πήραν σβάρνα οι εκλογές, τις καθυστέρησα λίγο.

2η. Ήθελα να προτείνω τη διευθέτηση των δρόμων από τον «Γαλαξία» μέχρι το ξενοδοχείο “SISSY”, όπου γίνεται ένα κυκλοφοριακό αλαλούμ. Εκεί δεν ξέρεις από πού να φυλαχθείς. Επισκεπτόμενος αρχές Σεπτεμβρίου το Δημαρχείο, είδα μια κυκλοφοριακή μελέτη αναρτημένη. Υποθέτω ότι το πράγμα πήρε το δρόμο του. Ας αφήσουμε τους ειδικούς να προτείνουν.

3η. Στην παραπάνω μελέτη δεν είδα κάτι που εκτιμώ ότι λείπει από την περιοχή. Ένας μεγάλος ποδηλατόδρομος. Το ανάγλυφο της περιοχής προσφέρεται. Θεωρώ περιττό να επιχειρηματολογήσω για την αναγκαιότητα των ποδηλατοδρόμων και τη στήριξη του ποδηλάτου σαν μέσο κίνησης και άθλησης. Ένας ποδηλατόδρομος που μπορεί να ξεκινάει από το Καινούργιο και να φθάνει μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο, παραλιακά θα ήταν ένας πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες. Είναι μια καινοτομία που στηρίζεται και χρηματοδοτείται από το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Ας το έχουν υπ’ όψιν τους οι νυν και οι μέλλοντες δημοτικοί άρχοντες.

Χαντζοπλάκης Γιώργος
Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας
chantzos@sch.gr
(Παραθεριστής Καμένων Βούρλων)

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: