13 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-Ανήμπορο το ΕΣΥ να αντιμετωπίσει τη νέα γρίπη. Οι γιατροί προειδοποιούν για την πανδημία ότι οι ελλείψεις στις εντατικές είναι τεράστιες. 3.400 ζωές το χρόνο χάνονται από τα 150 κλειστά κρεβάτια εντατικών. Τι αποκαλύπτουν επιστήμονες στην Press Time.

-Να επιτρέψει την πετρελαιοκίνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σχεδιάζει η Μπιρμπίλη. Ποια είναι η θέση της ΕΕ, πώς θα γίνει η φορολόγηση των ντήζελ, ποιοι είναι θετικοί και ποιοι αρνητικοί στο μέτρο.

-Έρευνα για πλαστά πιστοποιητικά γλωσσομάθειας στο ΑΣΕΠ. Στη Διαμαντοπούλου ο φάκελος με τις καταγγελίες των ιδιοκτητών φροντιστηρίων ξένων γλωσσών. Γιατί δίνονται πιστοποιητικά από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης, χωρίς το ίδιο να το… ξέρει.

Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Ντέρμπι με σκηνικό ρήξης στη Νέα Δημοκρατία. Οι διαφορές, η στρατηγική και η πολιτική ταυτότητα Ντόρας και Σαμαρά. Τα γκάλοπ, οι συμμαχίες και ο ρόλος που θα παίξει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

-Παυλόπουλος και Σιούτη έγραψαν μαζί βιβλίο. Τι πραγματεύεται, πότε και πώς γράφτηκε.

-Η εντολή Παπανδρέου στους υπουργούς για ΑΣΕΠ, παντού. Το σχέδιο ενίσχυσης των ανεξάρτητων αρχών και ίδρυσης νέων.

Διαβάστε ακόμα:

-Νέα βομβιστική επίθεση. Στο στόχαστρο και ο Ανδρουλάκης. Ποιο είναι το σχέδιο του Χρυσοχοϊδη για «αναίμακτη» επέτειο του Πολυτεχνείου.

-Τρέμουν «μαύρη αγορά» μετά από την ταυτοποίηση των καρτοκινητών. Πώς θα κάνετε τι διαδικασία και τι θα γίνει με όσους δεν την ακολουθήσουν.

-Ήθελαν να πουλήσουν τον ιερό χώρο της Αρμάτας! Παρενέβη η Δικαιοσύνη. Κλητήριο θέσπισμα και κατά του δημάρχου Σπετσών.

-Ράλλυ ακρίβειας στην αγορά. «Κρυφές» αυξήσεις στα σούπερ μάρκετ και 30% καπέλο σε βασικά προϊόντα. Ποιες ανατιμήσεις έρχονται.

-Τι είπαν στο τηλέφωνο και στη συνάντησή τους ο πρόεδρος της ΕΡΤ και ο υπουργός Πολιτισμού. Τα προβλήματα της κρατικής τηλεόρασης και τι αποφασίζουν για τους συμβασιούχους.

SPORT

-Στο σημερινό ματς με την Ουκρανία κρίνεται το μέλλον του Ρεχάγκελ, μεταγραφική έκπληξη για το πλευρό του Σισέ αν φύγει ο Σαλπιγγίδης ετοιμάζει ο ΠΑΟ, τι ζητάει ο Ζίκο, τι του δίνει ο Κόκκαλης στον Ολυμπιακό και κίνδυνος χρεωκοπίας στην ΑΕΚ.

Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα
Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: