16 Νοεμβρίου 2009

Στις 3 Δεκεμβρίου το ΜΠΑΖΑΡ του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών Φθιώτιδας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία δεκατρία χρόνια, το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών Φθιώτιδας διοργανώνει και φέτος την ολοήμερη, μεγάλη φιλανθρωπική αγορά του, πιο γνωστή ως ΜΠΑΖΑΡ, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο "Σαμαράς".

Σκοπός του να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά και οικογένειες με βαριά προβλήματα υγείας, διαβίωσης και μόρφωσης, χωρίς την οικονομική δυνατότητα να τα αντιμετωπίσουν. Το ΜΠΑΖΑΡ ανοίγει τις πόρτες του στις 9.00 και θα διατίθονται χειροποίητα προϊόντα, προσφορές μελών και φίλων τα οποία ετοιμάζουν με ευχαρίστηση γιατί πιστεύουν στην χρησιμότητα αυτού του θεσμού.

Γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, κουλουράκια, κέικ και νηστίσιμα κάνουν την κουζίνα του ΜΠΑΖΑΡ το πιο αγαπητό μέρος της αίθουσας, μαζί με τα πολύ καλαίσθητα και πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια. Στο "Γιουσουρούμ" έχει κανείς την ευκαιρία να βρει πολύ φτηνά, μεταχειρισμένα αντικείμενα, στο Παλαιοπωλείο πράγματα αξίας σε χαμηλές τιμές και στην Τόμπολα να διασκεδάσει κερδίζοντας χρήσιμα δώρα.

Η αγορά του ΜΠΑΖΑΡ κλείνει στις 21.00 με την κλήρωση των λαχνών, που κερδίζουν κοσμήματα, ταξίδια και άλλα δώρα αξίας, ευγενικές προσφορές των καταστημάτων και επιχειρήσεων της πόλης και του νομού, αλλά και φίλων από άλλες πόλεις που γνωρίζουν και εκτιμούν το έργο του Κέντρου.

Το ΜΠΑΖΑΡ έχει αγκαλιαστεί από τους Λαμιώτες οι οποίοι το περιμένουν με ευχαρίστηση. Όσοι το γνωρίσουν για πρώτη φορά μπορούν να βοηθήσουν με αγορές προϊόντων και λαχνών, με οικονομική ενίσχυση και προσφορά χρήσιμων ειδών. Χάρη σ' αυτή την αγορά το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών Φθιώτιδας μπόρεσε να ανακουφίσει τα βάρη σε πολλές περιπτώσεις, και σ' αυτή μόνο στηρίζεται για να συνεχίσει

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: