20 Νοεμβρίου 2009

Ευρυζωνικότητα στον Δήμο Γραβιάς

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Γραβιάς σας προσκαλεί, στην ημερίδα με τίτλο:
"ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΑΒΙΑΣ",
που θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 25/11/2009 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα οφέλη που προκύπτουν από την υλοποίηση του έργου για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις του Δήμου.

Με ιδιαίτερη τιμή
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ

iteanet

--------------------------------------------------------------
Σχολιασμός του Blog

Εμάς στα Καμένα Βούρλα (την τοπική αυτοδιοίκηση δηλαδή)
δεν μας ακουμπάνε αυτά που συμβαίνουν στον υπόλοιπο κόσμο.
Χωρίς κόστος και με επιδοτούμενα προγράμματα θα μπορούσε ο Δήμος μας να κάνει κάτι που κάνουν οι εκατοντάδες δήμοι ανά την Ελλάδα, να διαθέσει δηλαδή ασύρματο δωρεάν Internet σε όλο τον Δήμο.
Δυστυχώς δεν ενδιαφέρεται κανένας στο Δημαρχείο, προφανώς έχουν άλλες προτεραιότητες.
Αν εξαιρέσουμε κάνα δυο επιχειρηματίες, ένας στα Καμένα (ΜΥΘΟΣ) και ένας στο Καινούργιο (ΑΡΙΩΝ Cafe) που διαθέτουν δωρεάν ασύρματο Internet στους πελάτες, από πλευράς υποδομών (Free- Internet) ο δήμος είναι πολύ πίσω.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι με το δωρεάν internet στο Δήμο Κ. Βούρλων πολλοί δημότες θα μπαίνουν στο blong,θα ενημερώνονται και θα καταγγλέλουν τα κακώς κείμενα και ίσως αυτό δεν συμφέρει τους χθεσινούς-σημερινούς και ενδεχομένως αυριανούς δημοτικούς άρχοντες και τους κολλητούς συμβούλους αυτών.Αυτοί θέλουν τους δημότες απληροφόρητους γιά να τους περνούν τα μηνύματά τους όπως τους βολεύει.

Ανώνυμος είπε...

μέσα είσαι φίλε

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ 'Η'ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΦΙΝΙΚΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.