27 Νοεμβρίου 2009

Απαράδεκτος ο πρώην υπουργός που πήγε στην βουλή με την γρίπη Η1Ν1 (updated)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκανε σήμερα ο πρώην υφυπουργός υγείας Αθανάσιος Γιαννόπουλος που σε μια στιγμή...βλακείας, εξυπνάδας, πονηριάς, ανέβηκε στο βήμα και είπε ότι είναι βραχνιασμένος επειδή έχει τον ιο της νέας γρίπης!

Και αντί να καθίσει στο σπίτι του, πήγε στην βουλή να κάνει την ερώτηση.

Δεν κάθισε στο κρεβατάκι του για 7 ημέρες όπως μας λένε οι γιατροί.

Και είναι γιατρός ο άνθρωπος και προσπαθούν να μας πείσουν να κάνουμε εμβόλιο.

-------------------------------
------------------------------
Απάντηση του βουλευτή Θ. Γιαννόπουλου

Στην Επίκαιρη Επερώτηση της Νέας Δημοκρατίας σήμερα 27/11/2009, ο κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος δήλωσε ότι η αλλοίωση της φωνής του οφείλεται σε...

αποδρομή γριπώδους συνδρομής. Και με αφορμή αυτό συνέστησε να εμβολιαστούν οι πολίτες χωρίς καθυστερήσεις σύμφωνα με τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπή Πανδημίας Γρίπης.

Από το Γραφείο Τύπου

troktiko
Τώρα δηλαδή μας λέτε πως έχετε απλή γρίπη και όχι την Η1Ν1. Τότε πως την συνδυάσατε με το εμβόλιο του Η1Ν1; To ίδιο πράγμα είναι;

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά, πόσο βλάκας γιατρός και επικίνδυνα ανεύθυνος μπορεί να είσαι κύριε Γιαννόπουλε? Για να μην πω ότι μετά προσπάθησες να κάνεις κολοτούμπα και να το μαζέψεις αλλά σε παίξανε όλα τα κανάλια το βράδυ της Παρασκευής να λες από το έδρανο της βουλής ότι έχει το επίμαχο στέλεχος της γρίπης. Ξεφτιλίζεις όχι μόνο τον θεσμό που εκπροσωπείς, αυτόν του πρώην Υπουργού Υγείας αλλά και την ΝΔ αλλά και την Ντόρα που στηρίζεις.