21 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-Ποιοι θα πληρώσουν το… μάρμαρο της μαύρης τρύπας. 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ από τις τσέπες μας θα εισπραχθούν. Τα «ψιλά γράμματα» του Προϋπολογισμού. Οι μισθοί που «παγώνουν». Οι 948 φοροαπαλλαγές που καταργούνται. Το τέλος στις προσλήψεις, οι αυξήσεις 70% στις αντικειμενικές των ακινήτων, το μαχαίρι στις δαπάνες.

-Golden boys και golden girls στη ΔΕΗ. Στοιχεία φωτιά στη Βουλή. Ο απίθανος χορός σπατάλης εκατομμυρίων ευρώ.

-Η αλήθεια για την πανδημία της γρίπης. Σκέψεις να κλείσουν όλα τα σχολεία. Τι προβλέπει η πρόταση στη Διαμαντοπούλου. Νέες κόντρες για τα εμβόλια.

-«Θύελλα» στην ΕΜΥ. Επιστήμονες καταγγέλλουν ότι υπάρχει κίνδυνος για αφερεγγυότητα των προβλέψεων.

Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Νέα Δημοκρατία: Πού θα κριθεί η μάχη της εκλογής. Οι διαφορές Ντόρας- Σαμαρά και ο πυρετός στα επιτελεία των μονομάχων.

-Η κίνηση Παπουτσή, έφερε ανατροπή στο ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για επίδειξη δύναμης;

Press Time
Διαβάστε ακόμα:

-Η βιομηχανία της ηδονής και τα κορίτσια εισαγωγής. Οι τιμές και τα κυκλώματα και γιατί τα call girls προκαλούν «πονοκέφαλο» στην ΕΛΑΣ.

-«Στον αέρα» 300.000 κυνηγοί. Ποιος κατέθεσε προσφυγή στο ΣτΕ ζητώντας να απαγορευθεί το κυνήγι. Ο ρόλος διεθνών ζωοφιλικών οργανώσεων και τι σκέφτεται η Μπιρμπίλη.

-Να βγάλει «λάδι» τη Σούλα θέλει ο Ριτζάι. Τι ανταλλάγματα δίνει στους αστυνομικούς και γιατί ψάχνουν τα λύτρα από την απαγωγή Παναγόπουλου.

-Έτοιμοι να πιάσουν δουλειά οι Ράμπο των αυθαιρέτων και το ειδικό δορυφορικό σύστημα. Πότε αρχίζουν οι κατεδαφίσεις, ποιοι μπαίνουν πρώτοι στο στόχαστρο.

-Ότο εσύ superstar! Έχει το… Γερμανό της η εθνική μας. Κι όμως, ο Ρεχάγκελ αμφισβητήθηκε από τα κυκλώματα και τους «ειδικούς», αλλά έκλεισε στόματα.

-Σε τρικυμία η ΕΡΤ. Τι προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο νέος πρόεδρός της και ποιες καταγγελίες πάνε στον εισαγγελέα. Τα ροζ τηλέφωνα και οι σπατάλες.

Press Time

Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις


Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: