07 Νοεμβρίου 2009

Αυτό το Σάββατο Η Press Time αποκαλύπτει

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


-SOS από τοξικά στην Αθήνα. Τι συμβαίνει με το φορτίο με 20 τόνους απόβλητα στη Φυλή και γιατί οι επιστήμονες φοβούνται για ραδιενέργεια. Ατιμώρητο έγκλημα τα «περίεργα φορτία» και αιτία για τον καρκίνο που μαστίζει ολόκληρες περιοχές.

-Εξώδικο- «φωτιά» του Ανδρέα Μαρτίνη: «Δεν θα ενδώσω σε εκβιασμούς και συμφέροντα». Καταγγελίες για «πόλεμο» εναντίον της νέας μαιευτικής- γυναικολογικής κλινικής στο Ντυνάν από το ολιγοπώλιο.

-Πρόταση σοκ του καθηγητή Παναγιώτη Μπεχράκη. Ο σύμβουλος της Ξενογιαννακοπούλου λέει στην Press Time ότι μόνο με αύξηση 30% στα τσιγάρα θα κόψουν το κάπνισμα οι Έλληνες.

-Τι φέρνουν οι αλλαγές στην Αστυνομία. Η τρομοκρατία και τα άλλα «αγκάθια» που πρέπει να αντιμετωπίσει ο νέος αρχηγός και γιατί οι κρίσεις έφεραν… κρίση στις σχέσεις Χρυσοχοϊδη- Παπούλια.

Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική
Αγκαλιά με τη νίκη η Ντόρα. Συστράτευση των στελεχών της ΝΔ στο πλευρό της. Ποια θα είναι η στρατηγική της στο Συνέδριο, η στάση των αντιπάλων της και το παρασκήνιο. Θα «ξαναχτυπήσει» ο Μεϊμαράκης;
-Χρήστος Χατζηεμμανουήλ: «Χορηγίες» σε ημέτερους ακόμα και τώρα. Μπόνους και ανανεώσεις συμβάσεων. Είναι ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ άνθρωπός σας σήμερα, κύριε Σαμαρά;
-Το ραντεβού Παυλόπουλου- Παμπούκη. Τι είπαν στο γεύμα τους, στο Κολωνάκι.

Press Time
Διαβάστε ακόμα:
-Όλες οι τομές που ετοιμάζει ο Ραγκούσης στο Δημόσιο.
-Δρουν ανενόχλητα τα κυκλώματα της κόκας στη showbiz. Οι πληροφορίες της ΕΛΑΣ και τι ψάχνει.
-Φοροκαταιγίδα για 7,8 δισεκατομμύρια ευρώ. Από πού, πόσα παίρνει και πόσα δίνει η κυβέρνηση και σε ποιους.

SPORT
-«Στοπ» του Ρότσα στο «νέο Μέσι», τον Βιλάλμπα της Ρίβερ Πλέιτ που δημοσιεύματα τον ήθελαν «κοντά» στον ΠΑΟ, τρέλα στον Άρη με το διάσημο Αργεντινό κόουτς, μεγαλώνει η γκρίνια στον Ολυμπιακό ενόψει ντέρμπι και «κλειδί» τα χρέη στην ΑΕΚ.

Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: