13 Νοεμβρίου 2009

Νεαρός παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από παραπόταμο του Σπερχειού!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με τη ζωή του κινδύνευσε νεαρός 32χρονος όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά παραποτάμου του Σπερχειού, πλησίον του νεκροταφείου της Ανθήλης! Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο νεαρός έχασε τον δρόμο και ρώτησε να μάθει σε ποια κατεύθυνση να κινηθεί. Προφανώς οι οδηγίες ανέφεραν ότι πρέπει να περάσει κάποιο ποτάμι, αλλά δυστυχώς όχι αυτό που προσπάθησε να διασχίσει.

Το ευτύχημα είναι ότι στάθηκε τυχερός στην ατυχία του καθώς το αυτοκίνητο σφήνωσε σε ελαφρύ καταρράκτη του παραποτάμου και δεν παρασύρθηκε περαιτέρω, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση κανείς δεν θέλει να φανταστεί τι θα είχε συμβεί.

Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, βρήκαν τον 32χρονο στην οροφή του αυτοκινήτου του και με συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να τον σώσουν. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με το αυτοκίνητο καθώς παραμένει μέχρι αυτή την ώρα στο ποτάμι. Γερανός ιδιώτη έχει σπεύσει στην περιοχή προκειμένου να τραβήξει το αυτοκίνητο, κάτι που είναι πολύ δύσκολο αφού ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να παρασυρθεί απ' τα ορμητικά νερά

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: