05 Νοεμβρίου 2009

Καυτός Νοέμβριος. Τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι μας έβαλε η Επίτροπος.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Προθεσμία μέχρι τις 16 Νοεμβρίου έχει η χώρα μας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να δώσει διευκρινήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τις αποζημιώσεις των 425 εκατομμυρίων Ευρώ για το 2009 και 386 εκατομμυρίων Ευρώ για το 2008 .

Αυτό προέκυψε απο τη συνάντηση που είχε η κ. Μπατζελή με την αρμόδια Επίτροπο κ. Μάριαν Μπόελ .

Επίσης η αρμόδια επίτροπος τόνισε στην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης οτι στις 23 και 27 Νομεβρίου ειδική Επιτροπή θα βρίσκεται στη χώρα μας για την διενέργερια ελέγχων σε οτι αφορά την ψηφιοποίηση και χαρτογράφηση των αγροτεμαχίων για να δοθούν οι ενισχύσεις στους αγρότες .

«Η ασυνέπεια της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας τόνισε η Κα Μπατζελή αποδόμησε την αξιοπιστία μας και μαζί τα συμφέροντα των Ελλήνων αγροτών απέναντι στην Ε.Ε. Υποχρεωνόμαστε να διαπραγματευόμαστε τα κεκτημένα αντί να διεκδικούμε καλύτερες πολιτικές για τους αγρότες. Η έξοδος όμως από τα σημερινά αδιέξοδα είναι ένα στοίχημα που είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε.

Μαζί ο κρατικός μηχανισμός, οι γεωργοί και οι Ενώσεις τους πρέπει και μπορούμε να ανακτήσουμε τον χαμένο χρόνο και να αποκτήσουμε τις υποδομές, που όχι μόνο θα μας βοηθήσουν στην διαχείριση των επιδοτήσεων αλλά και θα αποτελέσουν εργαλεία για να εφαρμόσουμε πολιτικές προς όφελος των γεωργών».

agroschannel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: