06 Ιουλίου 2009

Αστυνομικός αυτοκτόνησε μέσα στο τμήμα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

(Η είδηση αφορά και πρόκειται για δημότη μας)

Εδώ και μέρες είχε κλειστεί στον εαυτό του και είχε απομακρυνθεί απ’ όλους και απ’ όλα. Τριγυρνούσε στα κοσμοπολίτικα σοκάκια της Μυκόνου σαν φάντασμα και δεν μιλούσε σε κανέναν. Το χαμόγελο είχε σβήσει από τα χείλη του 23χρονου αστυνομικού του Τμήματος Μυκόνου και όλοι πίστευαν ότι απλά περνάει μια δύσκολη φάση. Ο ίδιος όμως φρόντισε χθες να τους διαψεύσει με τον πιο τραγικό τρόπο, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Στις 12.00 χθες το μεσημέρι και ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να χαιρετήσει τους φίλους και συναδέλφους του, μια και θα έφευγε την επομένη μέρα με μετάθεση. Αφού συνομίλησε με κάποιους, στη συνέχεια μπήκε στην κουζίνα και έκλεισε την πόρτα πίσω του. Ο εκκωφαντικός θόρυβος που ακούστηκε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σάρωσε σαν ψυχρός άνεμος το νησί...

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο 23χρονος έβαλε το υπηρεσιακό του περίστροφο στον κρόταφό του, πάτησε τη σκανδάλη και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Αστυνομικοί που μπήκαν στην κουζίνα τον βρήκαν να κείτεται νεκρός στο πάτωμα μέσα σε λίμνη αίματος και προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Ηταν όμως ήδη πολύ αργά, καθώς ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Εξω από την πόρτα του αστυνομικού τμήματος μαζεύτηκαν αρκετοί κάτοικοι, αλλά και τουρίστες, που φανερά σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη φρικτή κατάληξη του νεαρού αστυνομικού.

Στη Μύκονο έφθασε χθες το μεσημέρι και ο εισαγγελέας Σύρου, ο οποίος συνομίλησε με τους συντετριμμένους συναδέλφους του 23χρονου, προσπαθώντας να μάθει μήπως κάποιος γνώριζε οτιδήποτε για τους λόγους που οδήγησαν τον αστυνομικό στο απονενοημένο διάβημα.
Σύμφωνα πάντως με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο 23χρονος φέρεται να είχε ερωτευτεί νεαρή κοπέλα στη Μύκονο, με την οποία χώρισαν λόγω της μετάθεσής του.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Espresso

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ
ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΗ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ